Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért lehet az, hogy 1000mbs...

Thecreepy kérdése:

Miért lehet az, hogy 1000mbs internetet rendeltünk de csak 270mbs körüli értéket mér a speedtest és a letöltés is jóval gyengébb?

Figyelt kérdés
A napokban beújítottunk a telekomnál egy új csomagra ami az 1000mbs internetet takarja, kijött a szerelő majd össze is pakolta az egészet, teljesen működőképes. Amikor először töltöttem le vele máris furcsálltam a lassabb sebességet majd rátoltam egy speedtest.net mérést. 270mbs nél kiakadt a mutató. Felhívtuk a szolgáltatót ahol körülbelül 15p konzultálás után mondták, hogy megpróbálják központilag elhárítani de mint kiderült nincs hiba. Mégis az internetem jóval kevesebbet mutat mint amennyit valóban kellene. Mi lehet ennek az oka? Nem vagyok ezekben nagyon jártas lehet csak én nem tudok valami egyszerű dolgot.

2018. jan. 14. 08:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

DIGINet 1000

1000/200 Mbit/s

300/50 Mbit/s garantált sebesség

Szóval nem hinném, hogy reklamálhatnál.

2018. jan. 14. 12:11
 12/12 A kérdező kommentje:
Plusz én akárhogyan is nézem a telekom-nak az oldalán az 1000-es internetnél a garantált letöltési sebesség a min.300 szóval még ezt sem éri el szóval majd szépen kijönnek és csinálnak vele valamit mert ne mondja senki hogy egy új optikai kábelen ami direkt ezért lett kialakítva csak 270-en a max ami még a garantáltat sem éri el.
2018. jan. 14. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!