500 Mbit-es UPC-s netem van, wifivel a telefonomon 400, de a laptopomon csak 20, miért?
Figyelt kérdés
Kábelesen a laptopomon is eléri a 400-at, de wifivel csak a 20 megát, szóval a szolgáltatással nincs gond, ill. a csatornán is elvileg jó helyen vagyok, a környéken a legtöbb -90 és -80 között van én a -45-ösben vagyok és ezen vannak még rajtam kívül még 3-man, szóval elvileg ez is jó. Tudja valaki a gondot?2018. jan. 3. 11:36
1/4 anonim válasza:
Laptopban csak G -s WiFi adapter van.
Telón 400 Mbps !? :-O
Még AC szabvánnyal se sikerült nekem 250 -nél többet elérni mobilon, NoteBook -al is csak ~300 Mbps -t.
2/4 anonim válasza:
Gondolom valami régi laptop és nem tudja az újabb szabványokat, ezért csak akkora sebességed tud produkálni.
1: én is olyan 380-410 körül szoktam mérni telón az 5GHz-es hálózaton, de persze csak akkor ha nagyon közel vagyok a routerhez :'D
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
Laptopom: Toshiba Satellite L850, 12-ben vettem, akkor ez gép hiba? nem lehet rajta javítani?
Telom: iPhone 6s és UPC speedtesten mértem és 400-410 között mozgott 2x is.
2018. jan. 3. 15:05
4/4 anonim válasza:
Pár szériát leszámítva ebből a típusból mind 802.11b/g/n adapteres.
Szóval meg kéne nézni milyen kártya van benne, és esetleg a driverét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!