Kiss Józsika kérdése:
Mitől lassult be a számítógépen a netsebességem, miközben a telefonomon változatlanul 30 MBIT?
Figyelt kérdés
2 nappal ezelőtt még a számítógépemen is hozta a 30 Mbit-et, amit főként torrentezésre használok fel, azonban tegnap óta 3-4 Mbit-re lassult be, miközben a telefonom tudja továbbra is a 30-at (Iphone). Felhívtam a UPC-t csináltam csatornaváltást, de Így sem lett jobb... Kábellel csatlakoztatva hozza a 31 Mbit-et, tehát valami gond van, kérlek segítsetek már kifogytam minden ötletből...2014. júl. 4. 10:27
1/1 Kálmix válasza:
Teszteld le itt is: [link]
Ha ez is azt mutatja, hogy kicsi a sávszélesség, akkor megpróbálhatsz egy olyat, hogy visszaállítod a routered gyári-beállításait. (tools/factory default)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!