Icq Search - hogy a búbánatban tudnám eltüntetni a gépemről? (többi lent)
Egy hónapja feltelepítettem a gépemre az Icq-t de rá pár napra el is távolítottam, mivel nem volt szimpatikus.
Na de: A Google alatt makacsul ott maradt az IcqSearch keresőprogram, méghozzá így: Icq Search enhanced by Google.
És ez borzasztóan idegesít, már sokmindent megpróbáltam, iszonyatosan utálom, vissza szeretném kapni a jól megszokott Google felhasználói felületet!
Járt már esetleg valaki hasonló cipőben?
Internet explorert használok (tudom-tudom, Firefoxot kéne, de ezt most hagyjuk, a megszokások rabja vagyok).
Mit csináljak? Esetleg járható út lenne, ha letörölném a Googlet és újratelepíteném?
De akkor minden "Kedvencem" eltűnne, igaz?
Kissé amatőr vagyok, elnézést, ha buta kérdést tettem föl.
Könyörgöm, segítsetek! :-) Előre is köszönöm.
19:41!!!
:-D Hát ez a vicc+rejtély az egészben! Hogy nekem ott CSAK ÉS KIZÁRÓLAG annyi van, hogy "Google (alapértelmezett)" Esküszöm! :-D
Jaj, miért nem tudok PrintScreent csinálni... Meg tudnám mutatni Nektek. :-)
18:02!
Megtaláltam, megcsináltam, köszönöm de nem jött össze sajnos.
Még a gépet is újraindítottam, hátha...
18:53!
Jaj, köszi, de ehhez nekem már kevés a tudásom szerintem... ez kissé már kínai kategória nekem (2 gyerekes, gyesen lévő 40 éves anyuka vagyok ám, nem 20 éves srác...)
Megpróbálom elmagyarázni, de könnyebb lenne személyesen.
Startmenű/Minden program/Kellékek/Rendszereszközök/Rendszer-visszaállítás, bal sarokban kék szövegre kattintás. Kiveszed a pipát a Figyelés elől.
Újraindítod a gépet, aztán ráereszted a vírusirtót. Így le tudja szedni. Ha kész, inditsd újra a gépet, majd vissza és tedd vissza a pipát a Rendszer-visszaállításnál a Figyeléshez.
Előre is bocs, lehet hogy hülye kérdés: szóval ez egy vírusírtó, amit mutattál?
Fenn van a gépemen (rendes előfizetéses) NOD32. A két vírusírtó nem zavar be egymásnak?
jaj! itt vagy még?
akkor most első lépésben futtassam a nodot???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!