Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Icq Search - hogy a búbánatban...

Icq Search - hogy a búbánatban tudnám eltüntetni a gépemről? (többi lent)

Figyelt kérdés

Egy hónapja feltelepítettem a gépemre az Icq-t de rá pár napra el is távolítottam, mivel nem volt szimpatikus.

Na de: A Google alatt makacsul ott maradt az IcqSearch keresőprogram, méghozzá így: Icq Search enhanced by Google.

És ez borzasztóan idegesít, már sokmindent megpróbáltam, iszonyatosan utálom, vissza szeretném kapni a jól megszokott Google felhasználói felületet!

Járt már esetleg valaki hasonló cipőben?

Internet explorert használok (tudom-tudom, Firefoxot kéne, de ezt most hagyjuk, a megszokások rabja vagyok).

Mit csináljak? Esetleg járható út lenne, ha letörölném a Googlet és újratelepíteném?

De akkor minden "Kedvencem" eltűnne, igaz?

Kissé amatőr vagyok, elnézést, ha buta kérdést tettem föl.

Könyörgöm, segítsetek! :-) Előre is köszönöm.

2010. jún. 3. 23:17
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:

Csak állítsd át a kezdőlapot (ha jól értettem, amit mondtál), nem tudom biztosan, hol van, de a beállításoknál kéne keresni (talán eszközök/beállítások) ott kell egy olyat találnod, hogy kezdőlap, oda írd be ezt:

[link]

Ez helyett:

[link]

2010. jún. 3. 23:23
 2/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm, de ez sajnos nem működik, a Google van beállítva kezdőlapként... :-( Ezzel kezdtem. Az IcqSearch egyszerűen LÁTHATATLAN! Sehol nem találom, sem a programok között, sehol!

Már fönt az Internetbeállításoknál is bütyköltem, de semmi változás.

2010. jún. 3. 23:27
 3/32 A kérdező kommentje:

És ha rákeresek bármire, ebben a példában a "kuka" szóra, akkor így jelenik meg a linkje:

[link]

Amint látod, ott van az elején, hogy search.icq.com

2010. jún. 3. 23:30
 4/32 anonim ***** válasza:

én már tudtam innen ilyesmit törölni

[link]

2010. aug. 7. 10:15
 5/32 anonim ***** válasza:

Böngésző(Explorer/Firefox) megnyit:

a Címsor alatti, sorban... Nézet menü > Eszköztárak: jobb oldalt megjelenő panelen, vedd ki a pipát az IcqSearch elöl

2010. aug. 7. 11:02
 6/32 A kérdező kommentje:

Köszi, de sajnos csak ilyenek vannak az "Eszköztáron" belül: Menüsor, Kedvencek sáv, Parancssáv, Állapotsor, Google Toolbar, Eszköztárak rögzítése.

Ez a mocsok, sunyi ICQ search úgy meglapul, hogy sehol sem találom...

Pedig már az egész ICQ program törölve lett a gépemről.

Egyéb ötleted nincs véletlenül?

2010. aug. 7. 11:43
 7/32 anonim ***** válasza:
hol laksz mindjárt odamegyek azt letörlöm
2010. aug. 7. 12:40
 8/32 anonim ***** válasza:

Keresd meg a Registryben és onnan töröld. Ha nem hagyja, akkor újrainditás, amíg fekete a monitor nyomd le az F8-at. Csökkentett mód.

(Registry: Startmenű/Futtatás/regedit).

2010. aug. 7. 13:18
 9/32 A kérdező kommentje:
Köszi! Közben el kellett mennem a gép mellől, csak most ültem vissza, és mindjárt mindent kipróbálok, amit írtatok!
2010. aug. 7. 14:38
 10/32 A kérdező kommentje:

10:15!

akkora balfék vagyok, a Te válaszod csak most vettem észre!!!!!!

Mindjárt utánanézek, rendes vagy, hogy küldtél képet is!

2010. aug. 7. 14:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!