Router jelszavát meg lehet találni valahol?
Figyelt kérdés
Wifihez kéne a jelszó, amit kb 3 éve adtam meg hogy le lopják a netet, de elfelejtettem :S2010. jún. 3. 22:38
1/10 anonim válasza:
Reseteled, visszaállnak a gyári beállítások.
2/10 A kérdező kommentje:
Igen olvastam már ezt a lehetőséget, de milyen adatok vesznének el így ?
2010. jún. 3. 22:41
3/10 anonim válasza:
0sszes. Az esetleges csatlakozási név/jelszót is.
4/10 anonim válasza:
általában admin admin,a név is jelszó is
5/10 anonim válasza:
A router jelszavát, IP számát meg lehet tudni a netről is csak a típusát kell tudni,de az meg csak rá van írva a készülékre.
6/10 anonim válasza:
Utolsó kettőnek:
Mi lenne ha elolvasnátok a kérdés mielőtt össze-vissza irogattok?
"...amit kb 3 éve adtam meg hogy le lopják a netet, de elfelejtettem"
7/10 A kérdező kommentje:
Na igen, a jelszó saját, módosítva lett ...
2010. jún. 4. 09:38
8/10 czibles válasza:
belépsz a routerbe leírod a beállításokat, megkeresed a netes szerződésed, aztán nyomsz egy gyári beállítások visszaállítását.
ezután újra beállítasz mindent.
(vagy meghackeled a wifidet, bár az előző módszer egyszerübb)
9/10 anonim válasza:
mégis, hogy lép be ha elfelejtette?
10/10 anonim válasza:
én is elfelejtettem de tegnap lereseteltem bekapcsolt állapotba és 2szer reseteltem és akkor csak a jelszó felhasználó név és a védetség állitódik vissza nekem semmi más nem veszett el a router felhasználóm admin és jelszó nincs jelszó mezőt üresen hagytam ugy beengedett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!