Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ncore-on ha seedben hagyom a...

Ncore-on ha seedben hagyom a torrentet 48 óráig akkor utána törölhetem függetlenül attól hogy milyen arányban töltöttem vissza?

Figyelt kérdés

2017. dec. 28. 14:49
 1/9 lali51 ***** válasza:
100%
Igen, de előbb nézd meg az Ncore-n az aktivitás menűben hogy ténylegesen teljesítve van a 48óra.
2017. dec. 28. 14:51
 2/9 A kérdező kommentje:
zöld színnel írja hogy "stopped" és ki van húzva az idő helye
2017. dec. 28. 15:05
 3/9 T/Z ***** válasza:
100%
Akkor rendben, törölheted, letelt a 48 óra.
2017. dec. 28. 15:23
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi :)
2017. dec. 28. 15:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs rendben. Ha rendben volna akkor az aktivitás menü-ből eltűnik az adott torrent. Ha az van hogy stopped, akkor nem seedel.
2017. dec. 28. 16:26
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van Fehérsrácnak. Az Aktivitás menűből teljesen el kell tűnnie. Ha bármilyen jelzéssel (Seed, Stopped) ott van akkor még nincs leseedelve. Az is igaz, hogy ha az uTorrent kliensből törli ki, akkor a letöltés helyén a hasznos fájl is törlődik. Ezért én hogy még véletlenül se töröljem ki seedelés alatt, a letöltés után mindig átmásolom egy külön mappába, és abból dolgozok.
2017. dec. 28. 16:47
 7/9 anonim válasza:
Töltsd le újra ugyanazt, akkor nem lesz hit'n'run.
2017. dec. 28. 18:21
 8/9 A kérdező kommentje:

Akkor most mi van?

Az aktivitás menüpont alatt van két opció: Seed kötelezett torrentek és Összes torrent.

A Seed köteles pontban már csak egy torrentem van, a többi torrenten letelt a 48 óra és átkerültek az Összes torrent pontba.

2017. dec. 29. 00:46
 9/9 T/Z ***** válasza:

Amik nincsenek a seed kötelezett torrentek között, azokat törölheted.

Tehát ami az "összes torrent" mappában van, azokat törölheted.

2017. dec. 29. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!