Hogyan lehet PayPal és Paypal, illetve bankszámla és PayPal között utalni?
Figyelt kérdés
Mondjuk, ha nem adok el semmit, de külföldön vagyok, vagy le vagyok égve, és kellene pénz a PayPalomra, arra hogy tud utalni ismerős? (Akár PayPalról, akár bankból.) Hol találom meg a szükséges információt (számlaszám, Transfer ID stb)?
A Top Up funkciót megtaláltam a szükséges adatokkal, de ez csak saját számláról működik, ha a bankszámla és a PayPal azonos néven van.
2017. dec. 23. 13:07
1/1 anonim válasza:
Paypal-paypal között úgy tudnak utalni, hogy a te azonosítódat megadják (ez az az e-mail cím amivel belépsz az profilodba).
Bankszámláról paypal-feltöltés utalásként történik, megadott bankszámlaszámra és közleménnyel ami által majd te megkapod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!