Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehet PayPal és Paypal,...

Hogyan lehet PayPal és Paypal, illetve bankszámla és PayPal között utalni?

Figyelt kérdés

Mondjuk, ha nem adok el semmit, de külföldön vagyok, vagy le vagyok égve, és kellene pénz a PayPalomra, arra hogy tud utalni ismerős? (Akár PayPalról, akár bankból.) Hol találom meg a szükséges információt (számlaszám, Transfer ID stb)?

A Top Up funkciót megtaláltam a szükséges adatokkal, de ez csak saját számláról működik, ha a bankszámla és a PayPal azonos néven van.

2017. dec. 23. 13:07
 1/1 anonim ***** válasza:

Paypal-paypal között úgy tudnak utalni, hogy a te azonosítódat megadják (ez az az e-mail cím amivel belépsz az profilodba).

Bankszámláról paypal-feltöltés utalásként történik, megadott bankszámlaszámra és közleménnyel ami által majd te megkapod.

2017. dec. 26. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!