Az IP cím számítógép vagy internet szolgáltató függő?
Figyelt kérdés
Ha nyilvános helyen használom az internetet és úgy küldök valakinek üzenetet, akkor is le tudnak nyomozni?2017. dec. 20. 09:45
1/4 anonim válasza:
mivel általában mindig új IP címet kapsz ha felcsatlakozol az internetre, vagy újra indítod a routert, ezért következtetheted, hogy nem a számítógépedtől függ.
2/4 anonim válasza:
Azért ez erős túlzás.. Kábelnet esetében nagyon ritkán adnak új IP címet. Nekem már majdnem 1 éve ugyanaz az IP címem, pedig papiron dinamikus IP-m van. Nekem utoljára ADSL internetnél volt az, hogy minden modem inditáskor és újracsatlakozáskor új IP-t adott.
3/4 A kérdező kommentje:
Ha nyilvános helyről kaptam egy üzenetet, akkor az eszköz alapján lenyomozható ki volt?
2017. dec. 20. 14:36
4/4 anonim válasza:
Nem. Legalábbis számodra nem.
Amúgy PPPoE kapcsolatok esetében van az, hogy minden újracsatlakozáskor új IP-t kapsz. PPPoE-t használnak pl ADSL-nél, de ha jól tudom optikai ( FTTH ) netnél is.
Kábelnetnél valóban ritkán módosul az IP.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!