Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » UPC milyen határidővel kell,...

UPC milyen határidővel kell, hogy intézkedjen, ha nálam nincs Internet?

Figyelt kérdés

Már sokadik alkalommal előfordult, hogy gond van az Internettel, és ezzel egyidejűleg a vezetékes telefon is használhatatlan.

Minden alkalommal közölték, hogy nálam, a lakásomban van a hiba, kijönnek, megnézni a modemet.

Olyan időintervallumot adtak, hogy szinte egész nap várakoztam. Szinte minden esetben végül kiderült, hogy semmi keresni valójuk nincs a lakásomban, hanem a társasház földszintjén van egy UPC feliratú helyiség, és ott javítgattak valamit... Persze, tőlem kérték, hogy szerezzem meg a helyiség kulcsát, keressem meg a közös képviselőt, stb.

Tegnap este is fel kellett hívni a UPC-t, mert az internet már 2 napja olyan lassú lett, hogy használhatatlan. Ezért, nem tudok dolgozni.

Egy férfi vette fel a telefont, azt mondta, hogy bemérte a hibát és a lakásomon belül van a hiba a modemnél. Ezért, majd kijönnek hozzám, de a legközelebbi időpont: december 19!

Ez egy egész hét várakozás, Internet nélkül!

Ezt megtehetik?

Ma ismét felhívtam őket, egy nő vette fel a telefont. Ismét következett a "hiba bemérése", ami után közölte, hogy ez egy központi hiba, ami néhány órán belül el lesz hárítva, szóval, nem jönnek ki.

Most nem értem, ki itt a hülye?

Megkérdeztem a nőtől, hogy történik ez a "hiba bemérése", mert amit ketten mondtak, semmi köze nincs egymáshoz. Erre zavarba jött, és most már azt mondta, hogy nem állított semmit, "majd a kollégák jelentkeznek, miután megnézték, hol van a hiba..."

Szóval, most otthon nincs Internet, és fogalmam nincs, mikor lesz, mikor tudom folytatni a munkámat, és akár egy hetet is várhatok...

Az e-mail leveleket most megnéztem egy ismerősnél, de itt nála nem dolgozhatok.

A UPC valóban megteheti ezt?

2017. dec. 12. 12:16
 1/1 Rysex válasza:
Hali én 3x jelentettem nekik, hogy a villany karón a dobozukba van a gond mert ha csak kis szél volt elszált a netem 2x kijöttek persze nemvolt gond. Megjött a számla felhúztam magam bementem személyesen és kivertem a hisztit. Rá 1 órára ott voltak és megállapították,hogy rossz a szigetelés. Azaz szerintem mond meg nekik, hogy ha szeretnék, hogy továbbra is fizesd a számlát nagyon gyorsan oldják meg.
2017. dec. 13. 04:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!