Miért lassú az internet?
Figyelt kérdés
Windows 10-em van és egy UTP kábellal van összekötve a routerrel a gép, mégis a 25/5mbit helyett van, ogy 2mbit 2,5mbit stb... A laptopon normálisan működik ott Windows 7 működik. Bármi tipp, hogy mit állítsak át, hogy jó legyen? Vagy tiszta sor és rakjam újra a gépet Windows 7-el?2017. dec. 6. 19:18
1/3 Shaddark válasza:
Egészen biztos hogy a Win10 nem lassabb a Win7-nél, inkább fordítva.
Én több mint 50 gépen cseréltem az éven az ingyenes időszak alatt és egyik sem lett lassabb, sőt, gyorsultak picit...
Nem lehet hogy a Mb és MB kiírások félreértelmezése az oka, mert az egyiken bitbben a másikon bytban ír ki valamit neked?
Teszteld le ookla-val mind a kettőn szerintem és úgy hasonlítsd össze.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a váladzod. Mind a kettő Mbps-ben mutatja ki. A gép nem gyenge, hogy esetleg az legyen a baja.
2017. dec. 7. 13:32
3/3 anonim válasza:
Helló, teljes hálózat diagnosztika, wifi és ethernet adapter tulajdonságokat nézd át, igen, a wifi-t is!
Lehet hogy át kell állítani a DNS-t is az asztali gépen.
Lehet hogy újra be kell állítani a routert is, sőt ez a leg valószínűbb, mivel ő osztja el a netet!
Milyen szolgáltató, milyen router??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!