Youtube videómról mi a véleményetek? :D
Elfogadok negatív kritikát is, kiváncsi vagyok hogy tetszik.
Játszom egy vicces játékkal és humoros vágásokkal, poénokkal igyekszem érdekessé tenni a videót.
Ehhez hasonló tartalmat tervezek "alkotni" a későbbiekben.
Ez előtt van már három videóm, de azok annyira nem jók szerintem, de véleményt azokról is elfogadok :D
Az a gond, hogy ilyet (pont ilyet) láttunk már pár százat a Youtube-on. Minden fiatal ezt a szánalmat erőlteti, és ezért silányul el ez a "műfaj" Egyediségre kellene törekedni, és nem ezt a erőltetett vicces figurát nyomni. Szerintem.
A vágások, a zenei effektek, és a gameplay mint olyan, szerintem nagyon gáz. Én mindig megkérdezem ilyenkor, hogy : MIÉRT ?
Ha rajtam múlna az összes befutott youtube-os nem létezne. Ha ebből indulok ki, célközönségnek nem rossz amit csinálsz.
Láthatóan ellestél tőlük minden fontos részletet: Erőltetett poénkodás, "vicces" rövid vágások, hamis reakciók. Már a címtől is agybajt kapok, mert utálni való ez a full nagy betűs clickbait. De még1x, a "nagyok" is ezt csinálják, így papíron még lehetne is benne jövő.
De egyetértek #1-vel ha valami újat találnál ki, biztos lenne egy réteg aki nézne, ez így csak egy ezredik csatorna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!