Vélemény a videómról?
Haverommal készítettünk egy biolológia szorgalmit, nektek mi a véleményetek? Minden kritikát elfogadok ami építő jelegű, nem tipikus "szar" című komment
Köszönöm!
Elmegyünk hozzád, és megnézzük! Sör meg nasi legyen!
:)
Hát, én nem is tudom. . . Ez olyan, olyan semmitmondóra sikeredett.
Ne búsulj ! A másodikon biztos lesz kép és hang is.
Ez az, mi?
https://www.youtube.com/watch?v=fKIBN0_9bUE
Nem rossz... Szép felvételeket raktatok össze, amit elmondtok, az érdekes, nem túl sok, de nem is kevés, egyszóval élvezhető az összeállítás.
Ami zavart:
1. A szöveghez képest néhol üvölt a zene, ezt jobban összehangolhattátok volna.
2. Első pillanatban azt gondoltam, hogy a tárgykövető feliratok („a kockamedúzák 97%-a víz”, stb.) is a ti munkátok, ez bravúrstikli lett volna -- de aztán rájöttem, hogy nincs közük a szöveghez, így már kissé idétlen, hogy ott vannak. Talán lehetett volna a narrációt úgy kanyarítani, hogy értelmet kapjanak, mondjuk: (úszkáló halas bevezetőkép) „Adott egy óriási, 2,5 méteres átmérőjű medúza, a sárga hajas medúza, és egy apró, szinte alig látható kis medúza, a kockamedúza. Ezek a törékeny testű élőlények (megjelennek a medúzák, felirat: a kockamedúzák 97%-a víz) közismerten a világ legveszélyesebb állatai közé tartoznak. Szerinted a kettő közül melyik a halálosabb?” Vagy efféle. Csak mellékesen jegyzem meg, hogy vannak kétségeim a „halálos” jelző fokozhatóságával kapcsolatban, de ennyi pongyolaság még belefér.
3. Egyikőtök kifejezetten nyammogva. Annak ellenére, hogy ez közös munka, illetve, hogy a hangváltás elevenebbé teszi az előadást, a nézők szempontjából esetleg szerencsésebb lett volna, ha csak a szebben artikuláló beszél, vagy csak tudatosabban gyúrtok a feladatnak erre a részére is.
4. Egy-két helyen akadozik a szöveg, ezt újra fel lehetett volna venni, és alávágni, végülis a képen semmi olyasmi nem látható, ami hajszálpontos szinkront igényelne.
5. A medúzaveszény-figyelmeztetéssel kapcsolatos „de ez szart sem ér” benyögést én a helyetekben kivágnám, vagy legalábbis finomítanék rajta. A bemutató általános hangvételéből mindenesetre finoman szólva is kilóg.
Szerintem egy osztály előtt már éppenséggel bemutatható, de ha van még rá mód, csiszolgassatok rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!