Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Iwiwen ilyenek is voltak, a...

Iwiwen ilyenek is voltak, a facebook meg nem tud ilyet?

Figyelt kérdés

nem tudom mennyire emlékeztek az iwiwre,nyilván nem érte meg naponta feljárni,de nekem nagyon hiányzik a levelezési része.szerettem leveleket irni,régi barátoknak,rokonoknak mesélni,és szerettem hosszú leveleket olvasni amit irtak.sokkal személyesebb volt.a fb 1-2 szóváltásra alkalmas vagy vissza se irnak,ha egy komplett levelet irnék csak hülyének néznének.mivel keskeny a beszélgető fal,még hosszabbnak tűnik a szöveg,el se olvassák.

amit még elejétől hiányolok,s iwiwen volt,városkereső.nevekből vannak egyformák,és nem tudom melyiket jelöljem ha nincs ugy kép+ szeretném ismerősnek venni a városomban meg más városokban levő ismerőseimet is,de nem mindenkinek jut eszembe a teljes neve.fb-on nincs várskereső?sokkal egyszerűbb lenne.vagy hogy találhatok még meg régi ismerősöket?csak nevek alapján?

és van aki messengerre váltott és nem engedi hgy irjak neki.pont válaszlni akartam rokonnak megköszönni valamit,de most igy bunkonak tart.de nem akarok messengerre váltani.azt se tudom igy mi változna..

köszönöm a segitséget...

2017. dec. 2. 11:43
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Túlságosan ne hasonlítsd egymáshoz őket, mert két különböző technikai korszakban működtek. Az okostelefon-mobilinternet-wifi elterjedésével az e-mail alapú üzenetküldéseket teljesen felváltotta a rövid, tömör chat alapú kommunikáció.

A keresőben ugyanúgy van szűkítésre lehetőség, ha a teljes keresést választod és nem csak a felső sáv lenyíló találatait akarod böngészni. Ha a nagyító ikonra vagy a lista alján lévő linkre kattintasz akkor bejön a szűrőkkel bővített kereső. A találat viszont már attól függ hogy kinek milyen szigorúak a beállításai és valós adatot adtak-e meg. Ebben is sokat változott a világ, az oldal nem önkényesen listáz mindenkit, hanem csak aki hozzájárul ehhez.

2017. dec. 2. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!