Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen internet kell a League...

Milyen internet kell a League of legeds-hez?

Figyelt kérdés
Telenor,MyChat Csomagom van Ami tartalmaz(1GB net,és utána le lassítják, és korlátozott lesz.)És Én itthon is csak ezt tudom használni.Csináltam Jó pár net tesztet, (3G,Fel:0,30 Le:40 Ping:30 AZ ÁTLAG)És Videó nézés,facebook,Stb Pont jó,de én úgy gondoltam szeretnék játszani is vele.Még hozzá A league of legeds-el, és úgy néztem kisebb akadással de jó a játék, viszont 6 Perc után(Általában)de van hogy tovább is jó. Aztán fogja magát és Konkrétan 1-2 percet késik.(Ki Fagyok) és nem értem hogy ez miért lehet!(Úgy tudom hogy ez a net elég kell hogy legyen.Szóval ebben kérném a segítségetek.Hogy mit kéne csinálnom? Van esélyem Normálisan játszani? UI: nem szoktam gyakran kérdezni, így nem tudom hogy kellet volna írnom Bocsi.

2017. dec. 1. 22:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez a netcsomag jatszani nagyon nem jo... 1 giga edeskeves, utanna meg le is lassitanak, azert nem tudsz jatsszani. Jatekhoz mindenkepp ajanlott vezetekes net.
2017. dec. 2. 10:13
 2/3 A kérdező kommentje:
1GB-al nagyon is jó de ha be lassítják akkor van ez.Biztos nincs semmi esélye hogy jó lehessen?
2017. dec. 2. 23:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Biztos nincs. Vagy valts mas csomagra ahol nagyobb adatforgalom van.
2017. dec. 2. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!