Hogyan lehet kiküszöbölni a 15 napos tiltást Steam-en?
Mivel a tört Rocket League valami error miatt nem indul el a gépemen, ezért meg szeretném szerezni eredetibe a játékot Steam-en, ott hátha elindulna...
Az egyik családtagomnak megvan eredetibe a játék. Azt beszéltük, hogy ideadja nekem a játékot Családi megosztásban, és úgy ki tudnám próbálni, hogy elindul-e a Rocket League, mielőtt még kidobnnék 30 eurót az ablakon...
Ha elindulna megvenném, viszont addig nem veszem meg, amíg nem bizonyosodok meg arról, hogy el indul-e vagy sem.
Családi megosztásban a Rocket League szerencsére nincs letiltva, tehát megosztható.
Annyi a feltétel, hogy: Nekem a tesóm gépén az én Steam felhasználómmal be kell jelentkeznem az ő gépén. Ezt meg is tettem, viszont ezt fordítva is meg kell csinálni...
Tehát neki is be kell jelentkeznie az én gépemen az ő saját Steam felhasználójával, hogy működjön a megosztás.
Ez utóbbit azonban tesóm nem akarja, ugyanis ő sokat szokott trade-elni, vásárolgatni, eladni cuccokat Steam-en, például CS:GO-val. És elvileg ha az ő felhasználójával egy másik gépre jelentkezik be, jelen esetben az enyénmre, akkor a Steam Guard miatt nem fog tudni Trade-elni, kereskedni meg ilyesmik 15 napig...
Mondtam neki, hogy mi van, ha kikapcsoljuk a Steam Guardot előtte? Azt mondta, hogy ilyenkor is letiltja neki a kereskedést, trade-elést 15 napig.
EZ IGAZ? (Vagy hülyeséget beszél)? Ha igaz, hogyan lehetne kiküszöbölni?
Steam offline módot próbáltuk, azzal sajnos nem lehetséges
"kicselezni a Steam-et".
A válaszokat előre is köszönöm, hasznosakért megy a zöld pacsi!
Ha letiltod a mobilos hitelesítőt akkor automatikusan 15 napos kereskedelmi limitet kap a profilod. Ez nem kerülhető meg, mert biztonsági funkció ami a felhasználót védi nehogy ellopják a tárgyait a tudta nélkül.
Amúgy a tört és eredeti játék viselkedése eltérő lehet, de jellemzően ha a tört futott akkor az eredetinek is gond nélkül működnie kell. Amúgy sem kötelező kidobnod 30 eurót, mert elég gyakran le van árazva 12 euróra (az alap, de ilyenkor a kiegészítőkön is azonos nagyságú leárazás szokott lenni).
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Ennek a kérdésnek köszönhetően beírta! :)
Gyorsan utána ki is jelentkeztem az övéből, aztán vissza az enyémbe.
Változás: Mostmár a beállításokban be tudom pipálni a Steam felhasználóját, aztán a másik listán (nem a beállításokban) már látszim is, hogy az ő könyvtára (oda van írva a neve) meg van osztva nekem... De még egyelőre nem látom az ő könyvtárát... Ez mitől lehet? Még feldolgozza ezt a Steam?
Ja és egyébként mondtam neki, hogy nézze meg, TÉNYLEG nem kapott 15 napos kitiltást kereskedésből! :)
A zöld pacsik repültek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!