Steam 7 napos item várkoztatást ki lehet kapcsolni?
Figyelt kérdés
A kérdés az lenne hog ugye Steamen ha veszel egy ingame cuccot például CS:GO skint akkor 7 napig nem kereskedhetsz vele.Ki lehet ezt valahogy kapcsolni vagy megoldani hogy ne kelljen várni?2016. márc. 19. 20:34
1/5 anonim válasza:
Kötelező várakozási idő, nem tudod kikerülni.
2/5 anonim válasza:
Biztonsági előírás, szóval nem, nem kapcsolhatod ki. Azért kell 7 napot várni, hogy ha valaki feltöri a fiókodat, ne tudjon csak úgy orrba-szájba lehúzni.
3/5 anonim válasza:
A lopás ellen a 15 napos steam guard szabály van. A 7 napos tiltást azért vezették be, mert visszaéltek a rendszer lehetőségeivel és tömegesen vettek olcsón majd adtak drágábban itemeket, ami ugye a felhasználóknak kedvező, csak a Valve-nek nem. A 7 napos tiltással elérték hogy a tárgyakat elérje az értékrontás, így amit ma 1 euróért megvettél, azt egy hét múlva lehet csak pár centért adhatod el, így pénzt veszítesz.
4/5 A kérdező kommentje:
Jah értem kár, mert találtam egy jókis lehetőséget ahol enélkül nagyon sok pénzt farmolhattam volna össze.
2016. márc. 19. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!