Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Kinek kell írni ilyenkor?

Kinek kell írni ilyenkor?

Figyelt kérdés
Ncore-on ugye lezárult a november és az egyik torrentemen viszzatöltöttem 4Gb-t és csak 22Mb-ot jelez az aktivitásomban. Ma délután seedeltem és megcsináltam a kötelező 48 órát, amit az aktivitásom úgy jelez, hogy még van 5 perc belőle.(22:00-ig lehetett seedelni) Nagyon jó, mert ez lesz a 6. büntetéses hónapon (az utolsó 2015-ben volt) és akkor 30 napig nem tölethetek le. Ilyenkor mi van? Kivághatnak?

2017. nov. 30. 22:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Olvasd el a szabályzatukat, pls. Ennél kimerítőbb választ nem tudok adni, de tényleg. Nem értem az embereket akik rá sem néznek a már eleve adott infóra, hanem inkább képesek órákat/napokat várni még valaki itt válaszol nekik... Eleve a max hit'n run-ok száma ranghoz van kötve. Tagoknál ez 10-et jelent/hó. Ha te Tag vagy, akkor még nem kell aggódnod. Feltételezem te már tag vagy mivel nem mostanában regeltél oda.
2017. nov. 30. 23:50
 2/4 anonim ***** válasza:
10 büntetett hónapom van nem dobnak ki nyugi
2017. dec. 1. 06:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem dobdak ki,de nem is küldtek értesítést, hogy hány napig nem tölthetek le. Pedig megvolt, csak az a szar nem jelzi. Örülök neki, mert most veszek új laptopot és nem tudok semmi programot rátölteni. Ugye ez nem határozatlan idejű?
2017. dec. 1. 06:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Kulfoldi torrent rol is letoltheted a programokat.. nem kell hoza ncore....
2017. dec. 2. 03:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!