Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Valaki vagy valakik feltörék...

Valaki vagy valakik feltörék az iwiwemet, most mit csináljak? Hová lehet ilyenkor írni?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 05:10
 1/5 anonim válasza:

Igazából egyszerű a dolog!

Mikor lépsz be beírod az email címedet és kérsz egy új jelszót! És azt megkapod az emailodra! És akkor írsz egy újat, amit nehezebb kitalálni!

2010. ápr. 21. 07:44
 2/5 A kérdező kommentje:

Kedves 1. válaszoló! Ezt már kipróbáltam és sajnos azzal se ngdett be. Már hétfő óta nem tudok belépni. Tesó iwijéről megnéztem az adatlapomat és akkor látom, hogy tegnap este 23órakkor beléptek. ÉN BIZTOS NEM, MERT EGYRÉSZT NEM TUDOK BELÉPNI, ÉS AKKOR MÁR ALUDTAM!

Van itt olyan, akinek már feltörték valamelyik interenetes portálját?

2010. ápr. 21. 09:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem értem...ha olyan fontos akkor miért nem a tesód lapjáról írsz egy levelet a szerkesztőségnek? Gyorsabb mint itt kérdezgetni...
2010. ápr. 21. 13:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha kérsz új jelszót, az működik, szépen próbáld meg megint, én is csináltam már és jó volt. az emailedet csak nem törték fel...

amúgy meg gondolkozz el h ki és hol férhetett hozzá a jelszódhoz ennyi.

2010. ápr. 21. 17:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Már írtam az iwinek. Amúgy letörlt az illető!!
2010. ápr. 21. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!