Miért nem gyorsabb az internetem 72.2 mbps-nál?
Figyelt kérdés
Wi-Fi UPC-s Connect Box-al és 240mbps-os net helyett a gép csak 72.2-t ír ki. (Vezérlőpultnál néztem) a speedtest.net még ennél is kevesebbet mutat. Telefonon teljesen jól megy, simán megvan a 240mb letöltési sebesség, akár picit több is. De a gépen nem nagyon megy tovább 50-nél. Utánanéztem a vezérlőpultban és csak 72.2mbps-ot ír. Próbálkoztam utánanézni, de eddig egyik módszer sem segített. Vagy egyszerűen a lapotopom nem tud ennél jobb netet fogadni? Előre is köszönöm a válaszokat.#internet #sebesség #számítógép #UPC #letöltési sebesség #feltöltési sebesség #laptop #wifi #CONNECT BOX
2017. nov. 30. 00:50
1/8 anonim válasza:
milyen wifi adaptered van? Eszközkezelőben meg tudod nézni.
Próbáltad kábellel? Ez az első amit próbálj ki, hogy a wifi lassú, vagy a gépen valami más lassít.
2/8 anonim válasza:
ha valami régi laptop akkor csak annyit bír
3/8 A kérdező kommentje:
Qualcomm Atheros AR9485WB-EG . Ezt írja, vezetékkel még nem próbáltam, majd később tudom csak. A laptopom 2013-ban lett vásárolva, samsung lapotop.
2017. nov. 30. 16:36
4/8 P.O.C. válasza:
Valószínű, hogy a Connect Box és a teló is ismeri az AC szabványt, a laptopod Wifi-je meg max N -et tud.
5/8 anonim válasza:
Hasonló van nekem is. A connect box N-es wifin max 72 megabitet tud, de az effektíven nem több általában 60nál.
AC szabványon tud nagy sebességet, de az 5 ghz, és a laptopod nem rendelkezik ilyen antennával. Ha van USB 3.0 port a laptopodon, megpróbálhatsz venni egy AC wifi adaptert, azzal jobb lesz. 2.0-s wifinél nem érdemes, az szintén nem bírná a sebességet.
6/8 A kérdező kommentje:
Értem, így már értem valamennyire, köszönöm! a telefonom ismeri az AC szabványt, akkor valószínűleg ezért működik rajta nagyon jól. Ha vezetékkel kötöm össze a routert és gépet akkor elérhető a maximális sebesség a gépen? És ettől függetlenül ugyanúgy lehet majd fogni a wifit az egész lakásban? Bocsi a rossz megfogalmazásért, nem vagyok nagy szakértő ehhez. :D
2017. nov. 30. 23:30
7/8 P.O.C. válasza:
Akkor tudja, ha Gigabites a vezetékes hálókari a laptopodba. A Wi-Fi -t nem fogja befolyásolni. Amúgy a laptopodba is vehetsz AC kártyát.
8/8 anonim válasza:
Nem, mert a connect boxban nálam csak 100 megás ethernet portok vannak. Kalap sz.. az egész.
Extra nagy hatótáv, csak 5 méteren túl már alig fogható...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!