Hogyan tudom windows 10 home-on használni az adapterbeállításoknál a QoS csomagütemezőt?
#1!
hagyd, szerintem fogalma sincs, mi az a Qos
Aranyos vagy Tron65. Azt hittem nem kell, de akkor legyen. Felhívom mindenki figyelmét, hogy aki csak trollkodni jönne ide az keresse meg a kis X jelet a lapon és zárja be az oldalt (vagy a böngésző X jelét, tök8, a végeredmény ugyanaz). Köszönöm (ohh igen, a következő nem ide illő válaszod jelentésre kerül, úgy válaszolj). Még egy röpke gondolat és vissza is térek ténylegesen a témához. A QoS, azaz Quality of Service egy olyan szolgáltatás, ami képes prioritást felállítani az adatfolyam típusától függően. Osztályokba sorolja az adatfolyamokat és az alapján felállítja a sorrendet, egyenletesen elosztja köztük a sávszélességet ezzel kiküszöbölve a magas válaszidőt.
Visszatérve a témára, az lenne jó nekem, ha a YT videók mellett lehetséges volna válaszidő növekedés nélkül online játszani. Annyira részletekbe menően nem tudok sokat a QoS-ről, csak annyit amennyit leírtam, tehát röviden a lényegét értem. Csak mint említettem van a windows-nak ilyen lehetősége és elvileg testre szabható, csak nem Home-ban (?). Fontos lenne, hogy Home-ban tudjam ezt kivitelezni. Az is jó lenne, ha külső program használata nélkül tudnám ezt megoldani. Igazából tudom, hogy ez a router feladata, és ott fogom tudni ezt a problémát hatékonyan megoldani, de sajnos nincs olyan router és épp nem is szeretnék rá pénzt kiadni, ha nem muszáj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!