Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan kell google-ra képeket...

Hogyan kell google-ra képeket feltölteni címel hogy azt feltudja mindenki keresni?

Figyelt kérdés

#Sos/
2017. nov. 27. 01:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha feltöltöd egy képmegosztó oldalra és ott nyilvánosnak állítod be, akkor google képkereséskor kiadhatja a találatok között. De nem feltétlenül fog az első néhány kép között megjelenni, lehet, hogy sokat kell legörgetni ahhoz, hogy megtaláld.
2017. nov. 27. 01:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem találtam meg.. A gyüjtemény neve.. Messenger beszélgetések.. A fotó alá irtam a cimet.. Amiről csak annyit írt hogy ossz meg valamit.. Bele írtam a címet elmentete.. Az oldalra.. De kerestem goglen nem volt...
2017. nov. 27. 03:51
 3/4 anonim válasza:
A google csak egy idő után jelenít meg találatként egy fájlt nem rögtön a feltöltés után. Amúgy meg weboldalakat is nehéz előre hozni a találati listán. A page rank algoritmus (google kereső) működéséről rengeteg oldal értekezik.
2017. nov. 27. 07:29
 4/4 anonim válasza:
Pl: itt tudhatsz meg pár dolgot: [link] tehát ne várd hogy bármit is fetöltesz akkor azt a google rögtön a az első 10 találatban hozza. :-)
2017. nov. 27. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!