Ki tudja, hogy miért nem lehet MasterCarddal fizetni - (számlát feltölteni) - a tegnapi naptól a bet365-ön? - Talán a brexit miatt? - Vajon mindenki így járt, mint én?
Figyelt kérdés
Pedig van még a számlámon pénz a fogadáshoz, de feltölteni csak VISA kártyával lehetséges a fogadási számlát ezentúl!#bet365 #Eurocard-Mastercard
2017. okt. 19. 15:17
2/5 anonim válasza:
Én is így jártam. Azt mondta az ügyélszolgálatos, hogy Mo-ról nem fogadnak el Mastercardot, válasszak más feltöltési módot. De ugyanez van a William hill-nél is.
3/5 anonim válasza:
Szia ! Én ma jártam ugyanígy. Azóta megoldódott nálad, vagy mi a teendő? Gondoltam befizetek átutalással, de kiírta,hogy a minimum összeg 35 ezer. Hát annyiért nem kell. Inkább nem játszok.Valami ötlet? Köszi
4/5 A kérdező kommentje:
Nyitni kell egy olyan magyarországi bankszámlát amelyhez VISA bankkártyát adnak a számla tulajdonosának. Több is van ilyen, csak érdeklődni kell a bankkártyás szolgáltatásaik iránt.
2017. okt. 30. 14:03
5/5 anonim válasza:
Az ügyfélszolgálat se tudta megmondani, csak annyit, hogy nem az ő oldalukról van a probléma és, hogy a szolgáltatónál kell keresni a miérteket... A mastercardot nem hívtam fel... Vegyék be most lehet skrillt nyomatni grrrrrr....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!