Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Toroltem magam. Mikor tunnek...

Toroltem magam. Mikor tunnek el az uzik?

Figyelt kérdés
Ugye 14.nap mulva torlodik automatikusan a facebook ha nem lepek be. Most arra lennek kivancsi hogy ha letelik ez a 14.nap akkor a kimeno uzeneteim az adott szemelynel megmaradnak vagy sem? Mert valaki azt mondja minden eltunik valaki pedig azt hogy az uzenetek megmaradnak csak mar nem leszek fent facebookon.
2017. nov. 20. 07:42
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Hat toroltem de azt irja 14 napig ha nem lepek be csak akkor torlodik vegelegesen . tehat utanna mar nem tudok belepni se
2017. nov. 20. 09:57
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha csak emiatt törlöd magad az felesleges. Ha bármi kompromittáló tartalom van rólad amit el akarsz tüntetni, semmit nem ér ha a másik fél kimenti, kimásolja, képernyőképet csinál róla, profilmásolatot tölt le, stb... Mire a rendszer odáig eljut hogy legalább a nevedet törli az üzenet mellől, addig százszor csinál róla másolatot a beszélgetés többi résztvevője amin ugyanúgy látszik a neved.
2017. nov. 20. 11:11
 13/14 A kérdező kommentje:
Semmi olyan nincs csak szeretnem ha a beszelgetesknel nem latszodna a neven a tovabbiakban. Az a baj nem tudok ez mennyi ido az a gons
2017. nov. 20. 11:17
 14/14 A kérdező kommentje:
D*
2017. nov. 20. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!