Toroltem magam. Mikor tunnek el az uzik?
Figyelt kérdés
Ugye 14.nap mulva torlodik automatikusan a facebook ha nem lepek be. Most arra lennek kivancsi hogy ha letelik ez a 14.nap akkor a kimeno uzeneteim az adott szemelynel megmaradnak vagy sem? Mert valaki azt mondja minden eltunik valaki pedig azt hogy az uzenetek megmaradnak csak mar nem leszek fent facebookon.2017. nov. 20. 07:42
1/14 anonim válasza:
Értelemszerüen amik a MÁSIK profilján vannak odaérkezett üzenetek, azok NEM tünnek el, csak olyanok, amik a TE profilodon vannak/voltak
2/14 A kérdező kommentje:
De a nevem is lathato marad neki az uzenetben? Vagy azt irja ki hogy megszunt felhasznalo?
2017. nov. 20. 07:50
3/14 anonim válasza:
Egy darabig látszódik, de később már csak törölt felhasználó
4/14 A kérdező kommentje:
Ja értem. És az kb mennyi idő utan tunik el vagy azt igy nem lehet megmondani?
2017. nov. 20. 08:11
5/14 anonim válasza:
Akár évek is eltelhetnek, de az is lehet, hogy a facebook megszűnéséig várni kell. Legalábbis eddigi tapasztalataim alapján.
Ha az a célod hogy az üzeneteidet mindenhol láthatatlanná tetesd, akkor legegyszerűbb, ha letiltatod a fiókodat, pl. Megkérsz sok embert, hogy jelentsenek. Ezek után a facebook be fogja kérni az adataidat, igazolvány
másolatot, bankszámla másolatot stb, és amíg ennek nem teszel eleget, elfejti a profilodat, és a beszélgetéseket minden felhasználó elől. Így viszobt a profilodat nem tudpd törölni. Válassz! :D
6/14 A kérdező kommentje:
Ja aha értem.
Hát inkabb hagyom torolve a fiokomat. :)
2017. nov. 20. 09:13
7/14 anonim válasza:
Ok, csak gondoltam szólok hogy van ilyen lehetőség is. Nem tudom hogy mennyire bizalmas üzenetekről van szó. ;)
8/14 A kérdező kommentje:
Es mennyi jelentes kell ahoz hogy torlodjon? :)
2017. nov. 20. 09:47
9/14 anonim válasza:
Amúgy nem törlődik ha 14 napig nem lépsz be. Csak akkor törlődik ha Te magad törlöd.
10/14 anonim válasza:
#8 Jó kérdés, elvileg ezzel kapcsolatban nagy tapasztalattal kellene hogy bírjak, elvégre eddig 2 profilomat is törölték. De ha módosítod a nevedet valami nyilvánvalóan kamu névre, pl. Lakatos Jóskapista Bugattivejron, akkor talán egy is elég. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!