Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Toroltem magam. Mikor tunnek...

Toroltem magam. Mikor tunnek el az uzik?

Figyelt kérdés
Ugye 14.nap mulva torlodik automatikusan a facebook ha nem lepek be. Most arra lennek kivancsi hogy ha letelik ez a 14.nap akkor a kimeno uzeneteim az adott szemelynel megmaradnak vagy sem? Mert valaki azt mondja minden eltunik valaki pedig azt hogy az uzenetek megmaradnak csak mar nem leszek fent facebookon.
2017. nov. 20. 07:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Értelemszerüen amik a MÁSIK profilján vannak odaérkezett üzenetek, azok NEM tünnek el, csak olyanok, amik a TE profilodon vannak/voltak
2017. nov. 20. 07:48
 2/14 A kérdező kommentje:
De a nevem is lathato marad neki az uzenetben? Vagy azt irja ki hogy megszunt felhasznalo?
2017. nov. 20. 07:50
 3/14 anonim ***** válasza:
Egy darabig látszódik, de később már csak törölt felhasználó
2017. nov. 20. 08:09
 4/14 A kérdező kommentje:
Ja értem. És az kb mennyi idő utan tunik el vagy azt igy nem lehet megmondani?
2017. nov. 20. 08:11
 5/14 anonim ***** válasza:
58%

Akár évek is eltelhetnek, de az is lehet, hogy a facebook megszűnéséig várni kell. Legalábbis eddigi tapasztalataim alapján.

Ha az a célod hogy az üzeneteidet mindenhol láthatatlanná tetesd, akkor legegyszerűbb, ha letiltatod a fiókodat, pl. Megkérsz sok embert, hogy jelentsenek. Ezek után a facebook be fogja kérni az adataidat, igazolvány

másolatot, bankszámla másolatot stb, és amíg ennek nem teszel eleget, elfejti a profilodat, és a beszélgetéseket minden felhasználó elől. Így viszobt a profilodat nem tudpd törölni. Válassz! :D

2017. nov. 20. 08:54
 6/14 A kérdező kommentje:

Ja aha értem.

Hát inkabb hagyom torolve a fiokomat. :)

2017. nov. 20. 09:13
 7/14 anonim ***** válasza:
Ok, csak gondoltam szólok hogy van ilyen lehetőség is. Nem tudom hogy mennyire bizalmas üzenetekről van szó. ;)
2017. nov. 20. 09:17
 8/14 A kérdező kommentje:
Es mennyi jelentes kell ahoz hogy torlodjon? :)
2017. nov. 20. 09:47
 9/14 anonim ***** válasza:
Amúgy nem törlődik ha 14 napig nem lépsz be. Csak akkor törlődik ha Te magad törlöd.
2017. nov. 20. 09:55
 10/14 anonim ***** válasza:
#8 Jó kérdés, elvileg ezzel kapcsolatban nagy tapasztalattal kellene hogy bírjak, elvégre eddig 2 profilomat is törölték. De ha módosítod a nevedet valami nyilvánvalóan kamu névre, pl. Lakatos Jóskapista Bugattivejron, akkor talán egy is elég. ;-)
2017. nov. 20. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!