Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Másnak se jön be a moly.hu?

Másnak se jön be a moly.hu?

Figyelt kérdés

Google Chrome-t használok de még nem volt ilyen hogy nem jött be.

Ezt írja ki:

A webhely nem képes biztonságos kapcsolatot nyújtani

A(z) moly.hu egy nem támogatott protokollt használ.

ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH

Nem támogatott protokoll

Az ügyfél és a szerver nem támogat ugyanolyan SSL-protokollverziót vagy rejtjelezési csomagot.

Remélem minél előbb csinálnak valamit hogy helyre jöjjön

2017. nov. 17. 16:49
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

A molynak semmi baja nincs, a te gépeddel/böngésződdel van a baj.

Nézd meg, hogy nem tiltotta-e le az oldalt a vírusírtód/tűzfalad.

2017. nov. 17. 17:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Tegnap még működöt nem tudom mi lehet a baj a vírusirtót néztem de ott nem volt semmi. Telefonon se jön be azon meg vírusirtó sincs, próbáltam telefonon a applikációt de az ugyan ezt írja ki nekem.
2017. nov. 17. 18:13
 3/5 A kérdező kommentje:

A Google oldalán az van írva hogy:

Ezek a hibaüzenetek akkor jelennek meg, ha olyan webhelyre próbál lépni, amelynek biztonsági kódja elavult. A Chrome az Ön adatainak védelme érdekében nem engedélyezi a csatlakozást az ilyen webhelyekhez.

Ha Ön a webhely tulajdonosa, próbálja meg beállítani szerverén a TLS 1.2 és TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_128_GCM_SHA256 használatát az RC4 helyett. Az RC4 a továbbiakban nem tekinthető biztonságosnak. Ha nem tudja kikapcsolni az RC4-et, győződjön meg arról, hogy az egyéb, nem RC4-kódok engedélyezettek.

2017. nov. 17. 18:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Most néztem meg másik gépen nem otthon és ott működött fogalmam sincs mi lehet a baj de az az érdekes hogy pont ez az egy oldalt nem lehet elérni minden mást gond nélkül megnyit.
2017. nov. 17. 19:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi volt a baja nem csináltam semmit és most bejön már remélem így is marad.
2017. nov. 17. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!