Másnak sem jön be a moly?
Figyelt kérdés
Reggel óta nem tudom megnyitni a moly.hu-t, pedig szeretnék sok időt eltölteni ott:D
"Hitelesítés szükséges. Az [link] szerver felhasználónevet és jelszót kér. A következőt mondja: Application." - Ezt írja ki, illetve ezt dobja ki egy felugró ablak..
Miután kb. 1000x beírtam a felhasználó nevemet, és jelszavamat, úgy gondolom a baj nem velem van. Vagy tévedek?
2014. aug. 14. 13:12
1/6 anonim válasza:
nekem sem jön be O.O biztosan karbantartás vagy valami :/
2/6 sajtmoly válasza:
én is ezzel a problémával küzdök :/
3/6 anonim válasza:
Nekem most tökéletesen működik, nekem délelőtt írta ki ezt, meg is lepődtem.
4/6 anonim válasza:
Nekem sem jön be, örülök, hogy nem én vagyok az egyedüli, hanem az oldallal van a baj.
5/6 anonim válasza:
Megszületett a megoldás: töröljétek a böngészési előzményeket.
6/6 A kérdező kommentje:
Hát, most vagy pont most javították meg a moly-t, vagy tényleg hasznos az előzménytörlés, nem tudom, de így tényleg bejön:D:D Köszönöm!!!:)
2014. aug. 14. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!