Oops! It looks like you aren't connected to your TP-Link network. Please check your network connection and try again. tplinkwifi. Net,192.168. 0.1,192.168.1.1 és sorolhatnám miket próbáltam de csak ezt írja ki mi a hiba?
Ma vettem egy routert tp-link TL-WR841N (nem véleményt kérek róla, ismerem a modellt nem ez az első belőle az ismerettségi körömben), viszont ez ahiba csak nálam áll fenn. Próbáltam már 2 laptopról, 1 pcről és 3 androidos mobilról, mindenhol ez fogad: Oops! It looks like you aren't connected to your TP-Link network.Please check your network connection and try again.
Mit kell tennem, hogy be tudjak végre lépni a beállításaiba mert még a felhasználónév-jelszóig se jutok el! (Reset, áramtalanítás, már minden megvolt szinte amit csak ismertem)
Előre is köszi!
Ne CD -vel konfiguráld, az nagyon sok esetben szart sem ér. Használd a webes felületet.
Itt egy részletes leírás a TP-link routerek konfigurálásáról: [link]
Megoldódott a probléma!
1. próba wifi laptop/ telefon nem jó
2. próba kábel pc/ laptop nem jó
3. próba netkábel ki totál resi jó!
a netszolgáltatóm védte le a routert amint rádugtam a hálóra és nem a ráírt!! tplinkwifi.net volt a jó hanem a 192.168.0.256!! majd nagyresi után már a 0.1 végű, de amint netet kapott újra 256 lett a vége!
Szolgáltatónak szóltam végül akik jelezték, hogy prób ki a 256 véget vagy a nagyresit net nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!