Miért nem tölt be a Facebook? A böngésző csak pörög-pörög, semmit nem tölt be. Nem net hiba, nem böngésző. Más böngészőt is próbáltam, ugyan ez. De viszont mobilon megy. Érdekes.
Több oka is lehet:
Lehet hogy a Facebook szervereken ügyködnek valamit ezért nem tudsz belépni.
A böngészők használnak kiegészítőket lehet hogy azokat kell frissítened.
Ellenőrizd lehet hogy a Javat vagy a Flash playert kell frissíteni.
Töröld a böngésződben az előzményeket és jelszavakat.
Ne próbálj két ezközről egyszerre belépni (Pl.: okostelefon és pc) mert ienkor szeretnek leelenőrző kérdéseket küldeni hogy valóban te vagy e a fiók jogos tulajdonosa és ez bezavarja a rendszert.
Nézd meg hogy a telefonon is ne legyél 3 helyről bejelentkezve egyszerre (Facebook alkalmazás, Opera,Crome,firefox...)Jelentkezz ki minden alkalmazásból rendesen ahol beszoktál lépni a Facebook profilodba majd töröld mindből az előzményeket és jelszavakat.Ha ez sikerült utánna próbálj bejelentkezni a Pc -ről.
Remélem segítettem ;)
Megcsináltam a fenti metódokat ahogy mondtad..
-tiszta uj böngészőt tettem fel
-előzmények mind törölve
-bővitmények nincsenek
-frissitettem a Java-t és a Flash Player-t
-minden más eszközömről kijelentkeztem (Fb Lite, Chrome- mobilon, még a Messengert is letöröltem)
-ujra inditottam a gépet..
De sehol semmi
Valami helyrejött
böngészőben a mobilon nézet elindult :
Aztán ezt át irtam www.-rabeillesztettem, és most megy.
Nagyon szépen köszönöm a válaszod.. nem tudom mi volt a gond de most megy
Ilyen hibát simán okozhat "net hiba", ha gond van pl a szolgáltatónál a DNS szerverekkel.
Amíg a DNS-t nem tudja feloldani a gép, addig nem fog betölteni az oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!