NCore letöltés megvonás?
Sziasztok, meló miatt nem igazán fértem a gépemhez és nem tudtam seedelni , sajnos nem ez volt az első ilyen eset.
Most 15 napra vonták el a letöltési "jogomat" , ez hogyan működik és mettől meddig számítja? Köszi!
Úgy a legjobb, ha jó sokat letöltesz, és utána 48 óráig bekapcsolva hagyod. Mondjuk 4 napon át reggel elindítod, és hgyod estig.
Az, hogy O.K. jelzi hogy elolvastad, utána nem jelenik meg. Érdemes odafigyelni mert láttam már kirakni tagot, hiába mondtam a seed-elést. Aktivitás menüpontnál követheted mennyi idő van hátra.
Persze munkahelyi gépről ez nem könnyű.
Akkor elindítod a torrenteket, és egy programmal beállítod, hogy 48 óra múlva kapcsoljon ki. Jó sok shutdown progi van. Én az AIMP zenelejátszómba lévő ütemezőt szoktam beállítani x órára.
De lehet az utorrent Beállítások/ütemezőnél is megy...azt soha nem használtam, gondolom erre jó.
AIMP nekem tök egyszerű...(szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!