Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit írjak a számlázási irányít...

Mit írjak a számlázási irányítószámhoz? (Wish)

Figyelt kérdés
Wish-ről szeretnék rendelni egy pólót. Túl vagyok az adataim beírásán és most ott tartok, hogy ugye be kell írnom a kártyaszámomat stb. A számlázási irányítószámhoz beírtam a városom irányítószámát, de nem jó. Egy ablak jön be amibe ez van írva: Hiba történt a kártya feldolgozása közben. Mit kéne beírnom oda?

2017. nov. 8. 13:41
1 2
 11/14 Deep King válasza:
Egyéb tipp? Végigpróbálgattam mindent amit itt a kérdéskörben írtatok, de egy se működött.....
2019. máj. 24. 12:10
 12/14 anonim válasza:

Sziasztok!

Nem tudom, hogy érdekel-e még bárkit is a válaszom, de hátha tudok segíteni.

Az OTP székhelyének az irányítószámát kell beírni:1051

2020. júl. 9. 15:20
 13/14 anonim válasza:

Az utolsó válaszoló vagyok

Ha nem az OTP-nél vagy, hanem más banknál, akkor annak a banknak a székhelyének az irányítószámát kell beírnod.

Pl.: Raiffeisen-1054

Erste-1138

Budapest Bank-1138

K&H-1095

CIB-1027

MKB-1056

UniCredit-1054

Sberbank-1088

2020. júl. 9. 18:44
 14/14 Deep King válasza:
Azért ez durva ha tényleg így van. Mégis honnan a fenéből kellene ezt tudni az embereknek? A bankigazgató kisfiának a becenevét esetleg nem kellene még megadnom? Ez egy vicc.......
2020. júl. 10. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!