Mit írjak a számlázási irányítószámhoz? (Wish)
Mondatot tudsz értelmezni?
"kártya feldolgozása közben"
Milyen kártya?
Miért ne tudnék?
OTP Junior (Mastercard)
Ez nálam is egy régi nagy kérdés, próbáltam már keresgélni neten.
Próbáld ezeket, ilyenkor elvileg megpróbálja átugrani a rendszer a ZIP azonosítást:
00000
11111
99999
12345
Régebben ilyen javaslatot is kaptam, csak nem emlékszem pontosan, melyik a kettő közül:
H-<irányítószám>
HU-<irányítószám>
Pl: H-1123 vagy HU-1123
akkor először is aktivált egy vásárlással vagy pénzfelvétellel.
és mint fentebb írtam azt az irányító számot kell beírnod ahol a kártyát/számlát csináltad ahova küldik a kártyát.
---------------
"
Mi a teendő, ha a hitelkártyádhoz tartozó cím nem ellenőrizhető?
Amikor kártyát próbálsz megadni a fiókodhoz, összehasonlítjuk a rendszerünkben szereplő címet a hitelkártyád számlázási címével. Ha kapsz egy üzenetet arról, hogy a hitelkártyádhoz tartozó cím nem ellenőrizhető, győződj meg arról, hogy a webhelyünkön a hitelkártyához megadott postai irányítószám pontosan megegyezik a számlakivonatodon szereplő irányítószámmal.
"
----------------
Akkor én vagyok eltévedve, hirtelen azt hittem, hogy külföldi weboldal.
Egyébként igen, itt is ezt írják:
"azt az irányítószámot kell meg adnod, ahol csináltattad a kártyádat, szóval ha pl Pesten csináltattad, de szegeden élsz már azóta, akkor a pestit "
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
"Akkor én vagyok eltévedve, hirtelen azt hittem, hogy külföldi weboldal."
A wish külföldi oldal, de a facebook-nál is így van.
-De nem ez a lényeg, mert a kártya ellenőrzése úgyis egy központi rendszeren kerül ellenőrzésre az oldal csak egy scrip-t használ, hogy milyen oldal -Mo.-i, vagy USA-, az mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!