Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A google kereső miért nem...

Tom0919 kérdése:

A google kereső miért nem talál egy meglévő web lapot (shiba-kennel.hu)?

Figyelt kérdés
2017. nov. 8. 07:36
 1/8 anonim ***** válasza:
mert nem megfelelő a weboldal SEO-ja
2017. nov. 8. 08:00
 2/8 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd bővebben!
2017. nov. 8. 08:02
 3/8 anonim ***** válasza:

hát belenéztem az oldal kódjába, nem csodálom, hogy a google nem indexeli be, de ha mégis akkor hátra sorolja

nézz utána a SEO-nak (kereső motor optimalizálás)

továbbá a sablon alján a "MyCorp"-ot írd át, mert az elég ciki :D

2017. nov. 8. 08:04
 4/8 A kérdező kommentje:
Az a legnagyobb baj, hogy teljesen laikus vagyok a témában, nem igazán tudom miről írsz. Esetleg ha időd engedi...
2017. nov. 8. 08:16
 5/8 anonim ***** válasza:
te üzemelteted a weboldalt?
2017. nov. 8. 08:22
 6/8 A kérdező kommentje:
én készítettem, igen
2017. nov. 8. 08:23
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Írasd meg a weboldaladat olyasvalakivel, aki profi ezekben a dolgokban! Nem véletlenül külön szakma a webszerkesztés. Nem azért, mert ne tudna bárki gimis tudással, meg minimális utánajárással weboldalt készíteni. Csak nem mindegy, hogy az mennyire tűnik professzionálisnak, továbbá ha számít, hogy minél többen rádtaláljanak, akkor szintén nem mindegy, hogy mennyire könnyen találnak rád a potenciális ügyfelek. Ezt megvalósítani kicsit komolyabb tudás szükséges, mint amit itt pár mondatban le lehetne írni, és meg lehetne értetni.
2017. nov. 8. 08:26
 8/8 anonim ***** válasza:

ucoz.hu??

Összekattintgattál egy oldalt, valami szutyok szolgáltatónál, és 2 nap múlva azt várod, hogy benne legyél a 10-be?

-Talán az utolsó 10-be, vagy még ott se!

Arról nem is beszélve, hogy az egészet másoltad, így duplikált tartalom.

Ha meg nem a tied a kutyatár oldal,és engedélyt se kértél tőlük, akkor loptad, -s majd jól az orrodra koppintanak.

2017. nov. 8. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!