Gond, nagy gond. Ki tud segíteni? (steam)
Sziasztok.
Történt az ugyan is, hogy sajnos az egész Steam hálózatom úgy ahogy van, programostul,honlapostul, nagy ablak nézetestül becsődölt, nem tölt be semmi egész egyszerűen. (se a kliens, se más böngészőbe nem tölt be a honlap.- ezidáig működött minden, csak mikor az Injustice 2 akartam volna bétára fogni, akkor realizáltam ezt a zsákutcát.)
Aztán gondoltam egy uninstall segít, hátha. De benéztem csúnyán, mert az a rohadt fos Windows Store áruház meg úgy ahogy van szintén megdöglött, és nem hoz be semmit, ezáltal installálni se tudom a steam klienst. Bár maga az áruház soha sem akart normálisan működni, tehát ez az Én meggondolatlanságom volt.
De sajnos nem tudok rá jönni mi a probléma forrása. Ezenfelül ugye még a Steam-es játékaimmal se tudom addig tolni, tehát ez egy teljes ördögi kör... és Én meg megvagyok lőve. Pls segítsetek. Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!