Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen lehetőségek vannak a...

Milyen lehetőségek vannak a interneten, hogy pénzhez jussak?

Figyelt kérdés
Munkanélküli vagyok,és nem találok munkát. Szeretnék egy kis pénzt. Hallottam olyat is,hogy van aki megtud élni belőle,amit nehezen hiszek el. Néhány forint,azért jól jönne rezsi fizetésre,ilyesmi.

2017. nov. 7. 20:00
 1/1 anonim ***** válasza:

Pedig lazán meglehet belőle élni, sőt jóval többet lehet vele keresni mint egy sima alkalmazottként, akár milyen jó munkád van.

De sajnos tudás nélkül interneten sem lehet nagyon pénzt keresni.

Jelenleg amiket én csinálok:

-Dropshipping webárruház.

-2 elég jól látogatott weboldal ahól adsense hirdetések vannak elhelyezve.

-Youtubera feltöltött angol nyelvű tutorial videók. (itt a videón található reklámokból érkezik bevétel, adsensen keresztűl)

Plusz Most készül egy Android játékom, amiben admob hirdetések lesznek.

De ezen kívül még rengeteg lehetőség van az online pénzkeresésre.

Arra figyelj ha elkezded, és származik belőle bevételed adót kell fizetni, persze ha most keresel havi pár ezret és nem adózól valószínűleg nem lesz belőle gond.

De ha már havi több 100 ezret, akkor érdemes felkeresni egy könyvelőt akivel elintézitek ezt a dolgot.

Én mindezt KATA-sként csinálom.

2017. nov. 8. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!