Melyik a jobb felhőtárhely és miért? Filmek és zenéket tárolnák hosszútávon? MEGA vagy DEGOO?
Tegnap olvasta pár cikket a Google felhőről, sokan nem tudták elérni a fájlokat a Google szűrő miatt tiltotta ki a felhasználókat.
Itt vannak a cikkek:
Sokan azt mondták milyen biztonságos a Google Drive, aztán egyáltalán nem biztonságos, sőt elment a kedvem a Google-től nem merek feltölteni rá semmit, és már hasonlók voltak az OneDrive-val is, és a Yahoo-t megint feltörték, pedig az is nagy cég.
Legjobban zenéket töltenék fel, csak nem tudom meg éri azt a sók időt rá pazarolnom kb 10 ezer zene van, filmek meg még több, SZERINTETEK bele vágjak a sók napos hetek honnapok feltöltésébe? A Google Drive-ra 11 zeneszám 10 perc alatt ment fel.
Feltölteném a volt barátnőm képeit is és közös képünket is, de nem tudom biztonságos e felhőtárhelyre feltölteni, mert ha véletlenül valahogy ki kerülne nyilvánosba akkor nagy balhé lenne (ő már gyűlöl engem), nem szeretném ha elvesznének a fotók.
Nektek mi a véleményetek erről a Google hibáról?
Én nagyon meg lepődtem a Google-tol ilyen megtörtént, most már tudom nem biztonságos (pedig sokan azt mondák a Google Drive a legjobb). Egy páran mondták nekem, ne töltsek fel semmit a netre inkább tároljam itthon CD DVD lemezen, Pendrive, külső HDD-n.
És a cikkbe le van írva, a Google-nak van felismerő szoftvere és tudja szűrni a tartalmakat, én erről nem is tudtam hogy van.
A FIX Tv-ben azt mondta egy adatmentő cégtől egy férfi, a DVD 10 évig tartsa meg az adatokat, a pendrive 20 évig tartsa meg az adatokat, egy külső HDD 30-40 évig tartsa meg az adatokat, ennyi az élettartamuk, annyit még mondott a férfi, persze ha nem használjuk mindig.
Nekem van pendrive-m ami már 5-6 éves és semmi baja, és van 2db SD kártyám 7-8 évesek és semmi bajuk, és mindig benne vannak a telefonokba és mindennap működnek.
DVD lemezekkel mindig meg jártam, hiába vigyáztam rájuk nagyon érzékenyek egy pór szemre is.
És ezt ki garantálja??? Senki.
Én szekrényben tárolom.
Szerinted 5 ezer zeneszámot is itthon tároljam?
11 db zenét feltöltöttem a Google Drive-ba, 10 perc kellet hogy feltöltsön.
akkor meg is válaszoltad nem?
Ez a másik érv hogy ne felhőbe ments. 500Gb-ot egy átlagos nettel is sok napig tart feltölteni. Én itthon vinyón tárolok 30.000 zenét 200GB-ban.
akkor meg is válaszoltad nem? Igen.
Szerintem akkor semmi értelme a tárhelyeknek. Szerinted?
Olyan sok tárhely feltörés van mostanság itt vannak a cikkek: [link]
Sók támadások miatt, meghibásodás miatt. Jó lenne akkor mindegyik tárhely bezárna, a felhasználok adatait veszélyeztetik.
A nagybátyámnak van Freemail fiókja, valami hiba volt a Freemail-nél és azóta nem tudott belépni, kellet neki új fiókot csinálnia.
Ma ezt a kérdést találtam a Google-el kapcsolatban: https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__..
Nem tudom miért nem tud belépni, lehet a Google-el van valami baj?
Mostanság a YouTube is sókat hibázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!