Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Apple iPad és iPhone 7 plus?

Apple iPad és iPhone 7 plus?

Figyelt kérdés

Gondolkodtam a telekom korlátlan mobilinternetén,mert a 2 készülèk adatmennyiséget 34gb összesen kevés.

Ezt csak mobilon lehet így ipadra csak megosztani tudom.

A személyes hotspot bekapcsolásával jöhet létre meg a wi-fi és Bluetooth bekapcsolásával jöhet létre? Bluetooth minek kell ehhez?

A személyes hotspot bekapcsolása alatt olyan van,hogy járulékos használati díjak merülhetnek fel? Ez mit takar?

Ha be van kapcsolva a hotspot a környéken lévők láthatják h van wi-fi,de rá kapcsolódni nem tudnak igaz? Csak ha megadom a jelszavam.

Amikor egymásra rá kapcsolódtak ki jelezte. Képek egyebek így nem tudnak kikerülni a Facebookra vagy bárhova amíg wi-fi,Bluetooth be van kapcsolva?

2017. nov. 4. 17:12
 1/3 anonim ***** válasza:

a bluetooth-os kérdésre nem tudok válaszolni.

A járulékos költségek csak esetlegesen fordulhatnak elő, szolgáltató dönti el.

Amikor a telekom bevezette a korlátlan csomagot, pár hónapja, eleinte le is tiltották a hotspot funkciót, később, az előfizetők elégedetlensége miatt mégis engedélyezték, ezért most gyakorlatilag ugyanazokkal a feltételekkel használhatod a hotspot funkciót is.

Annyi a lényeg, hogyha a szolgáltató úgy gondolja, akár kérhetne plusz díjat is azért, hogy valaki mondjuk továbbosztja a netet.

Az utolsó kérdést nem teljesen értem. Magától semmi nem kerül ki.

2017. nov. 5. 10:49
 2/3 A kérdező kommentje:

Igazából csak az ipadra osztanák meg. De az elején tisztázza a szolgáltató,hogy mi kerül plusz pènzbe be?

Utolsó kérdésnél arra gondoltam,hogy pl amíg WiFi-zek,addig pl automatikusan felkerülnek a képek a Facebookra,ami mondjuk a telefonon van pl.. ilyesmikre gondolok.

2017. nov. 5. 13:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha ugyanaz az icloud azonosító van a telefonon és az ipad-en, nem kell bekapcsolni a személyes hotspot-ot, látja a telefont anélkül is (más meg egyáltalán nem).

Járulékos használati díjak = mobilinternet költsége. Ez nyilván egyértelmű, de nem mindenkinek, ők szóltak... :-)

Az kerül ki, ami amúgy is kimenne, ha bármilyen másik wifire csatlakoznál. Hogy mit engedsz automatikusan feltölteni, az igazából csak rajtad áll.

2017. nov. 8. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!