Tényleg igaz a Googlenak ez a "nyerj Iphone 5s-t vagy IPad-et"?
A minap lapozgattam a Viva tv honlapján és egyszercsak beugrott,egy oldal hogy ön a szerencsés választott aki nyerhet. Válaszoltam 4 kérdésre, kiváasztottam melyik nyereményt szeetném, aztán kérték a teloszámom... Na azt nem mertem megadni ugyhogy kikapcsoltam..
Aztán máskor tegnapelött is bejött ilyen csak ott a Googleval kapcsolatosan volt 5 kérdés,de ugyanezek a nyeremények és TELEFONSZÁM...
Ez igaz? Vagy csak kamu és leakarják venni a pénzt a telefonról vagy valami?
Kamu.
És szerintem csak a Google reklámozó hülyeségén keresztül volt, nem pedig a Google reklámja...
Az ilyeneket kerüld...
Elég csak abból kiindulni, hogy az applenak saját rendszere van. Ezzel szemben ott a google az android rendszerével. Nagy riválisok egymással.
Ha nem is googles lenne a reklám, jó ha tudod, hogy az ilyen hírdetések 98%-a kamu. Ami valódi, azon meg észre lehet venni hogy van valóság alapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!