Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tényleg igaz a Googlenak ez a...

Tényleg igaz a Googlenak ez a "nyerj Iphone 5s-t vagy IPad-et"?

Figyelt kérdés

A minap lapozgattam a Viva tv honlapján és egyszercsak beugrott,egy oldal hogy ön a szerencsés választott aki nyerhet. Válaszoltam 4 kérdésre, kiváasztottam melyik nyereményt szeetném, aztán kérték a teloszámom... Na azt nem mertem megadni ugyhogy kikapcsoltam..

Aztán máskor tegnapelött is bejött ilyen csak ott a Googleval kapcsolatosan volt 5 kérdés,de ugyanezek a nyeremények és TELEFONSZÁM...

Ez igaz? Vagy csak kamu és leakarják venni a pénzt a telefonról vagy valami?

2014. jún. 30. 11:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Kamu.

És szerintem csak a Google reklámozó hülyeségén keresztül volt, nem pedig a Google reklámja...

Az ilyeneket kerüld...

2014. jún. 30. 11:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Egy picikét próbálj már meg gondolkodni édesöcsém. Ha válaszolok négy kérdésedre, veszel nekem egy ájfónt?
2014. jún. 30. 13:22
 3/6 A kérdező kommentje:
*Iphone...:)
2014. jún. 30. 20:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Kamu. Azért kell a telefonszámod, hogy utána emelt díjas üzenetben küldhessenek neked reklámokat.
2014. jún. 30. 21:22
 5/6 anonim ***** válasza:
teljes kamu. Én napi 10 IPad-et "nyerek" online filmnézés közben, meg 20 IPhone-t, és néhány tabletet. Gondolj már bele szerinted megérné nekik ha ezt mind odaadnák nekem? :D
2014. szept. 27. 13:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Elég csak abból kiindulni, hogy az applenak saját rendszere van. Ezzel szemben ott a google az android rendszerével. Nagy riválisok egymással.

Ha nem is googles lenne a reklám, jó ha tudod, hogy az ilyen hírdetések 98%-a kamu. Ami valódi, azon meg észre lehet venni hogy van valóság alapja.

2014. okt. 1. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!