Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit lehet youtubera?

Mit lehet youtubera?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elkezdtem egy youtube csatornát és elértem addig a pontik hogy nekem kellenének jobb dolgok mint a laptopomban levő mikrofon meg ilyesmik.

Mikrofont azt már vettem többi nagyobb videós által használtat, azzal meg vagyok elégedve.

Mit szeretnék venni(ajánlat kéne): külső hangkártya ami tud 5.1-et (ehhez annyira nem értek, nekem annyi kéne hogy a házimozi rendszeremre rá tudjam dugni és az 5.1-be szóljon. ), és még egy monitort szeretnék mert van vezetéknélküli egerem és billentyűzetem és gondoltam hogy egy monitor jól jönne. Milyet ajánlotok(max 20 ezer forintig)?

A válaszokat előre is köszönöm.

2017. okt. 31. 09:49
 1/6 anonim ***** válasza:
tehát ha gameplayeket akarsz oda rendes gép kell nem laptop
2017. okt. 31. 15:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Ez oké de egyenlőre maradok a laptopnál.
2017. okt. 31. 16:09
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

mikrofont, de minek? szerinted 100ból hány embert foglalkoztat egy videó hangminősége...jó, persze a laptop mikrofonnál érezhető, hogy trágya, recsegős stb...de ezt soha nem fogom megérteni, kifizetnek egy rakás pénzt profi stúdiómikrofonra, vesznek drága kamerás felszerelést, mindeközben a néző azzal is megelégedne, ha egy gopro-val vagy egy normális telefonnal készítenéd az anyagot...

minden másra egyébként meg igazat adok az elsőnek, laptopon felesleges. még egy képernyőfelvevő használatához sincs biztosítva a hardver(már persze ha nem többszázezres izomgéped van), mi lenne, ha még egy komolyabb videószerkesztő programmal meg is szeretnéd csinálni a videókat? 2 napig fogja majd renderelni a 10-15 perces, 1080p-s videódat?

2017. nov. 1. 17:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Az előző válaszolótól tarkóncsaptma magam, magasfokú igénytelenség, a 10 éves talán megelégszik a sz*ros goproval, de legyünk már igényesek, legyen kép és hang jó, a hang pláne, hisz ha nem érteni mit mond a videós, vagy zúg az egész, rossz hallgatni, kikapcsolom.

Gameplayt meg inkább felejtsd el amíg nincs hozzá cuccod...amúgy is csinálják elegen, más téma is van a világon gyerekek...

2017. nov. 6. 16:49
 5/6 anonim ***** válasza:

mert szerinted egy gopro-nak recsegős, szar minőségű a mikrofonja? vagy mondok jobbat, egy felsőkategóriás telefonnak. samsung galaxy s7-s8, iPhone 6-7 stb.

vannak precíz videósok, akik a hangsávot is addig basztatják, míg a legapróbb kis zajt is kiszűrik, amihez kell egy normális mikrofon, de még az ismertebbek közül sem gondolom, hogy a többség foglalkozik ezzel. megveszik, mert "elvárás", de azt sem tudják, mennyi beállítási lehetőség van benne. egyszer belövik, aztán lehet vele dicsekedni, hogy mennyit elköltöttek rá, mert a minőség nagyon fontos számukra.

na most ezek után mégis mi szüksége lenne egy kezdő videósnak erre?

2017. nov. 6. 20:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Gameplayt nem terveztem, nem véletlen hiszen ez laptopon kicsit nehéz lenne főleg hogy nem egy gamer fajta.
2017. nov. 11. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!