Hogyan tudnék legjobban Streamelni Youtubera i7 7700k-val?
Sziasztok! :)
Vettem magamnak nemrég egy i7 7700K processzort.
Felhúztam 5Ghz-ra. Szeretnék vele livestreamelni és itt most nem Minecraftra gondolok. :D
Eddig olyan játékokat próbáltam mint: Battlefield 1, Ghost Recon Wildlands, stb...
Kb. ilyen kaliberű játékokat szeretnék streamelni, viszont problémába ütköztem. Stream közben 30-40 FPS között mozog a játékok FPS-e. Persze ez érthető, mivel elég sokat eszik maga a játék is meg az OBS is viszont kiosztottam az affinitásokat, hogy a játék (mivel hogy alapból a játékok nem nagyon használnak 4magnál többet) a többi 4-et meg ráraktam OBS-re. -Viszont így is ugyan azt az eredményt érem el. :/
Mit tehetnék hogy normálisan tudjak streamelni (és közben játszani) ugyan azon a gépen? :)
Előre is köszönöm szépen a segítségeteket. :)
GTX 980 :)
Alapból (streamelés nélkül) Fix 60 FPS-em van mind a 2 játékban és az OBS procival encodol. :)
1080P felbontás. :)
Ez alá nem szeretnék adni. :)
4 mag 8 szálon. (4 fizikai és 4 logikai mag) :)
Feladatkezelőben ellehet osztani a magok használatát. :)
6800k-hoz drágábbak az alaplapok, és úgy gondoltam ez is elég lesz. :/
AMD-ket nem igazán komálom. :/
Viszont mostmár megvan ez, tehát ebből kéne kihozni a legjobbakat. :)
Mit tudnék tenni srácok? :)
Kipróbáltam 720p-ben is.
Abban sem tudom streamelni...mi az isten van?
Nem igaz hogy nem tudok még 720p-ben sem streamelni...kezd felbaszni. :/
Ennyire szar lenne a gépem?????
Gépem:
Proci: Intel Core i7 7700k @ 5 Ghz
Vid.kártya: MSI GeForce GTX 980 Gaming 4G
RAM: 2x HyperX Fury 8 GB (2133 MHz)
Alaplap: ASUS PRIME Z270-A
Táp: Thermaltake Berlin 630W
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!