Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookos kerdes, valaki?

Facebookos kerdes, valaki?

Figyelt kérdés

Az egyik ismerossel akivel facen nem vagyunk baratok,valtottunk par uzenetet par honapja es azt jelezte is mindig a facebook hogy elolvasva.Par hete kuldtem 2 szmajlit neki,kis idore az a jelzes jelent meg hogy kezbesitve,csak ennyi es nem hogy olvasta.Utana par napra kuldtem megint 2 uzenetet es ott csak annyit jelez a face hogy az uzenetek elkuldve.Nem ertem az elso kettot miert jelolte be hogy kezbesitve,ipadrol szoktam megnezni mikor lepet fel utoljara es abban az idoszakban amikor az elso 2 uzenetet kuldtem meg a mai napig az illeto nem lepet fel a facere,ez hogy lehet??Megjegyznem egy olyan szemelyrol van itt szo aki nem akar velem kapcsolatot mar.

Valaszaitok elore koszonom

2017. okt. 30. 21:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Letiltott.
2017. okt. 30. 21:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem,nem tiltott le mert tudnék meg mindig uzenni neki.Amikor valaki letilt az illetonek mar nemtudsz irni,meg sem jelenik a neve abban az esetben.
2017. okt. 30. 21:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez vagy facebook probléma vagy LENÉMÍTOTT.
2017. okt. 31. 10:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Lenémította a beszélgetést, vagy letiltott. De ha nem akar tőled már semmit, ez nem annyira meglepő.
2017. nov. 2. 14:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Az elobb is irtam,nem tiltott le mert megtudom nezni a profiljat meg irni is tudnek neki,letiltas eseten ez nem lehetseges.Szerintem inkabb valamilyen facebookos trukk de nem az ismerosom reszerol.Az ipadem mutatja mikor lepet fel utoljara,jelzi az idopontot.Az uzeneteim elkuldese utan mar nem lepet fel,ezert nem ertem az elso 2 uzenetnel kis ido utan azt irta kezbesitve,utolsoknal meg csak elkuldve.
2017. nov. 2. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!