Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookos kérdés? Tapasztalatok?

Facebookos kérdés? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Szerdán kiírta a fész az egyik üzimhez hogy látta az ismerősöm.Tegnap megnéztem még ott volt hogy látta.Ma megnézem.Már nincs ott.

Eddig mindig ott maradt a látta,amikor valóban látta.

Most ez már változott fészen? Vagy csak hibázott a fész? Most már nem marad ott mindig hogy látta? Csak két napig látható? Ti mit tapasztalatotok?

2014. szept. 12. 13:12
 1/4 anonim válasza:

Visszalehet állítani "nem olvasott"-ra. Lehet az illető egyelőre még nem szeretne válaszolni, és ezért visszaállítja nem olvasottra azért, hogy azt hidd az üzeneted még nem látta.

De lehet hiba is, facebook-nál sokszor előfordul.

2014. szept. 12. 13:15
 2/4 A kérdező kommentje:

De most vajon tényleg látta vagy csak a fész tünteti el? Mert akkor fenn volt.Amikor kiírta hogy látta.

De nem először van ez.Hogy kiírja látta és 2 nap után eltűnik a látta.

2014. szept. 12. 13:21
 3/4 anonim válasza:
Hogy hiba-e vagy sem azt nem lehet tudni! De lehetséges, az viszont biztos, hogy az illető, ha úgy akarja el tudja tüntetni, hogy te ne lásd, hogy látta.
2014. szept. 12. 13:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Az előbb felmentem fészre és megnéztem.Megint ott volt hogy látta ekkor meg ekkor.
2014. szept. 12. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!