Hülyének néznének így?
Volt már kb 10 freemailes postafiókom,15 db gmail postafiókom,20 db citromail,2 lajt.hu-s,2 indamailes,3 yahoo-s,és még ilyen nevesincs külföldiek...
közbe rájöttem,hogy a legjobban ezek közül a gmailes vált be,de ennyi regisztráció után nem fognak hülyének nézni,hogy még egyet létre akarok hozni?
Ne aggódj emiatt, baj nem hinném, hogy lenne belőle.
nincs idejük külön mindenkire figyelni és azt számolni, hány fiókot hozott létre. én a freemailt szeretem, abból minimum 4 van :)
Most ezt tényleg komolyan kérdezed? :)
Amúgy szerintem nagyon nem érdekli a Gmailt, hogy hány címed volt már. Nekem is van kb. 10 kamucímem, amiket kb. 2x használtam.
Szóval hajrá! :)
Nekem a freemail a nyerő. Úgy tudom, ha a freemailnél több mint 90 napig nem használod a postafiókot, akkor automatikusan tőrlödik a rendszerből. A többinél nem tudom, hogy megvan-e ez a funkció.
A létrehozássokkal fejlesztheted a memoriád is. Nem könnyű megjegyezni annyi felhsználónevet és jelszót! Én nem tudnám.
Mindenesetre én nem nézlek hülyének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!