Hogy lehet megszabadulni az ilyen kamu emailektől?
Figyelt kérdés
Hetente egyszer-kétszer kapok Apple/Itunes stb. emaileket imitáló spamet. Küldenek benne valami csatolmányt, hogy az AppIe ID-m lejárt, meg miket veszek az Itunes-on meg mit tudom én ilyen hülyeséget, amikkel azt akarják elérni, hogy adatokat egyeztessek, meg megnyitogassam a csatolmányukat. Természetesen nem vagyok hülye, kukázom az ilyet azonnal. Na de hiába jelölöm meg spamnak, phising emailnek stb. állandóan megtalálja egy új az útját a bejövő levelek közé és már rohadtul idegesít. Többek között azért is, mert honnan az anyjukból szerezték meg az email címem? Direkt van ilyen eldobós emailem, amivel regisztrálok gagyibb helyenek, hogy ne a fő fiókom végezze spamládaként. Erre tessék. Kifejezettem utálom, mert pár évente mindig meg kell szabaduljak a fiókomtól, mert szép lassan elárasztanak az ilyen spamek, és egyszerűen idegbajt kapok tőle, mikor bejelentkezek és ilyenek várnak és hiába jelölgetem meg, mindig jön ugyanúgy, nem szűri ki a fiók..2017. okt. 27. 10:36
1/1 anonim válasza:
használj gmail-t, elég jó a spam szűrése, pont azért mert sokan használják és így könnyebb a tömeges hasonló leveleket szűrniük.
Esetleg csinálj valami okosabb szűrőt, hogy adott kulcsszavakat tartalmazó és csatolmánnyal rendelkező leveleket azonnal törölje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!