A kamu (nem igazi) facebook felhasználóról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2017. aug. 3. 01:50
1/3 Captain Logic válasza:
Mi lenne? Semmi. Egyáltalán mi közöm hozzá?
2/3 anonim válasza:
Semmi, valahol meg is ertem oket. Nekem is volt tobb felhasznalom, mert akkoriban jatszottam a facebookon, es ahhoz baratokat kellett meghivni... Ameddig lehetett, en addig fiktiv, kitalalt nevvel voltam fent, mert nem akartam, hogy barki ram talaljon, bejeloljon, nezze mikor es milyen formaban vagyok aktiv, miket szeretek, stb. Ha nem ilyen "kamu felhasznalokra" gondoltal, akkor sorry.
3/3 anonim válasza:
Nekem van kamu profilom. Meg is mondom mire tartom fent. Általam kedvelt de legalábbis használt márkák/üzletek stb. oldalára szoktam vele írni értékelést, vagy kérdést, hozzászólást stb. Akkor csináltam meg ezt, mikor pl. belájkoltam valamit és hozzászóltam, aztán utána már egy órával anyósom is ott írogatott. Nyilván látta a hírfolyamán, hogy én mit működtem és gyorsan meg is nézte mi az. Aztán mondom nekem aztán ne nézegesse se ő, se más hozzáhasonlóan udvariasságból visszaigazolt ember se, mikor én kérdezek valamit, vagy hozzáfűzök valamihez valamit vagy érdekel egy esemény stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!