Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Másnál is van gond a videok...

Másnál is van gond a videok lejátszásával?

Figyelt kérdés

Win XP-SP3 van a gépen, -tudom öreg, elavult, de böngészésre, hírolvasásra, levelezésre, ügyintézésre nekem elég!

Firefox, Chrome, Opera böngészők.

Az utóbbi időben a Firefox mind kevesebb vidót tud lejátszani. Főleg a sporteseményesek!

A Chrome eleve azt írja, hogy letiltotta a Plash Playert, mert elavult, de hiába frissítek, akkor sem engedi.

Az Opera is legtöbbször azt jelzi, hogy a videó nem játszható le!

A GIF-ek sem akarnak műküdni!

Létezik olyan Flash lejátszó ami minden böngészővel működik?

2017. okt. 25. 11:28
 1/9 anonim ***** válasza:
10%

Nem létezik, mert a flasht blokkolják már, pontosan azért, mert elavult és mert minden gépet azokon keresztül fertőznek a vírusok, támadnak a hackerek, figyelnek meg a hatóságok stb.

Azon felül a firefox, chrome már az XP-t is blokkolja, szóval nem csoda, hogy nem tudsz böngészni kényelmesen. Kínozhatod még magad egy őskövülettel, meg kitarthatsz mellette, csak akkor ne csodálkozz, hogy egy szart használsz és a felhasználói élményedre is ugyanez a jelző illik!

2017. okt. 25. 11:42
 2/9 CspCsj ***** válasza:

Firefox 52-es verziót telepítsd és tiltsd le az automatikus frissítést. (újabbakban már sok "régi" dolgot letiltottak)

[link]

Egy jó ideig még problémamentesen tudod majd használni.

2017. okt. 25. 12:01
 3/9 anonim ***** válasza:
28%

"...egy szart használsz..."

Gondolom, olyan fiatal vagy még hogy Te már nem is használtad. Vagy ha igen, akkor amatőr voltál hozzá hogy rendesen beállítsd.

Vagy azért "szar" mert öreg és van(nak) korszerűbbek?

Akkor megnézném a jelenlegi gépedet. Biztosan nem megy rajta minden legújabb program/játék. Tehát: "egy szar"

Vagy mégsem?

2017. okt. 25. 12:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Félreértés ne essék, a #3 válaszom #1-nek szólt.
2017. okt. 25. 12:22
 5/9 anonim ***** válasza:

Rosszul gondolod, használtam amikor ideje volt, hosszú éveken keresztül.

Megnézheted a mostani gépeimet, programozó vagyok, azt hiszem, kár is lenne erőlködnöd haver.

2017. okt. 25. 13:12
 6/9 anonim ***** válasza:
54%

"...programozó vagyok, azt hiszem, kár is lenne erőlködnöd haver."

Akkor nyugodtan add vissza az OKJ-s bizonyítványodat.

El tudom képzelni milyen programozó lehetsz.

Sok cégnél pl hardver miatt van XP, nem a gép hanem az eszköz amihez csak XP driver/szoft van, de sok irodában is raktunk mert erre fejlestettek szoftvert még a 2000-s évek elején, sőt van még régebbi alkalmazás is ami 98-n futott valaha és XP még megy.

De pl itt egy cikk részlet:

"Világszerte több mint 3 millió ATM működik, és ezek túlnyomó többségének operációs rendszere jelenleg is az XP. Kézenfekvő lenne például Windows 7-re átállni. Csakhogy ez sokszor nem lehetséges mivel az ATM-ek mögött működő szoftverek egy része nem kompatibilis az újabb operációs rendszerekkel."

A flash-t felejtsd el de ha mindenképp kell akkor innen felrakhatod:

[link]

Egyébként meg az XP-re csak a ff 52.4.1-t engedi letölteni a mozilla és nem kell kikapcsolni a frissítést.

2017. okt. 25. 14:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Megszólalt az estis... :D bár semmi közöd hozzá, de elte ik progon végeztem majd a műegyetemen végeztem a mestert. Mondom, hogy ne erőlködj!
2017. okt. 25. 14:57
 8/9 A kérdező kommentje:
Épp tegnap láttam, az Auchanban a pénztárak mind XP-vel mennek! :-)
2017. okt. 25. 15:02
 9/9 anonim ***** válasza:
A bankautomaták is azzal mennek, lopják is belőlük a pénzt, mint a cukrot.
2017. okt. 25. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!