Cisco CCNA ér valamit a gyakorlatban elhelyezkedés terén?
Figyelt kérdés
Nekem van cisco CCNA végzettségem (is), és azt tapasztalom hogy lófütyi.
Ezer helyre adom be a pályázatot, és van is érdeklődés de mindenhol ugyanaz a kérdés: hol dolgozott eddig? Releváns szakmai tapasztalat?
Az meg nincs, honnan is lenne. Ugyan 10+ éve vagyok a munkaerőpiacon de alapvetően tök más végzettségem is van és abban dolgoztam eddig aminek ehhez a területhez semmi köze (bölcsész).
És most (most ... vagy 1 éve) letettem a cisco-t és keresnék vele állást. És ezt hallom gyakorlat gyakorlat gyakorlat? Honnan lenne? Annyi gyak van amit a képzés maga adott más mi lenne? Honnan lenne? Elvégeztem és dolgoznék vele-hogy legyen gyakorlatom.
Na egy így már nem jó senkinek.
De akkor meg így mi ér az egész?
2017. okt. 25. 10:34
1/1 anonim válasza:
Hát ha olyan helyen laksz akkor nem is lesz sajnos. BP-n azért vannak cégek ahol nem számít semmilyen papír, csak legyél hozzáértő. Szólj hogy próbaidőt vállalnál, egyébként ez sajnos így megy minden komolyabb helyen. Pl. Miskolcon a legalapvetőbb helyekre nem kell csak tapasztalat, amúgy kuka az összes (egyébként is 1 havonta ha kiírnak pályázatot profi informatikusnak). Sok kezdő helyre pedig egyetemi hallgatókat hívnak be mert nem kell utánuk annyi járulékot fizetni. Nem lehet elkezdeni semmit sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!