Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mennyire használható egy...

Mennyire használható egy Cisco CCNA vizsga?

Figyelt kérdés

Jók az esélyeim elhelyezkedni ezzel a vizsgával? Megéri a befektetés? Mik a tapasztalatok? Olyanok véleményére vagyok kíváncsi, aki már elvégezte.

Köszi!

2015. jún. 6. 21:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem végeztem (még) el, de ha érdekel a hálózatos világ és ezen a területen akarsz elhelyezkedni akkor alapnak tökéletes, már már kötelező. CCNA után később egy CCNP már eléggé használható tudást jelent.
2015. jún. 7. 15:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Természetesen érdekel, nem véletlenmód választottam ki, vagy pedig csak azért, hogy legyen valami. 8 éve konfigurálgatom az itthoni és az ismerőseim routereit, VoIP telefonjait és élvezem, jól megy. Ezért is gondoltam ezen a területen továbbfejlődni.
2015. jún. 7. 20:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor hajrá, mindent bele. Angol tudásod nem tudom milyen mert az kelleni fog hozzá.
2015. jún. 7. 21:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Amolyan erős középfokú, használható gyakorlattal. 10 éve tanulom a nyelvet és 1 évet kint is dolgoztam Angliában. A nyelv pedig kifejezetten érdekel, napi szinten gyakorlom, bár elő nyelvhasználatra nem sok lehetőségem adódik. Azért igyekszek. Amíg más a kertbe jár szőlőt metszeni, úgy én nyelvet tanulgatok hobbiból - napi 2-3 órában.
2015. jún. 8. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!