Hogyan törölhetem magam messengerről?
Figyelt kérdés
Felfüggesztettem a facebook fiókomat, de a messenger azt "ígérte", hogy ettől függetlenül ugyanúgy használhatom tovább. Ezzel szemben sok ismerősöm nem tudott írni, míg mások igen. Az tűnt a legegyszerűbbnek, ha letörlöm a messengert és bejelentkezek külön az újonnam letöltött appba, ezt meg is tettem. A régi messengerem viszont még ott kísért mindenhol, és a félreértések elkerülése végett meg szeretnék szabadulni tőle. Mit tegyek?
Előre is köszi!
2017. okt. 24. 20:52
1/1 Robivosi válasza:
Szerinted a messenger miből táplálkozik? Töröld az összes ilyen fiókot. Ha fb-t függeszted fel, attól még megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!