Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » 2 napja törlődött a facebook...

2 napja törlődött a facebook fiókom, mikor törlődik a nevem messengerről?

Figyelt kérdés
Úgy mint akire ha rámegyek nem írja ki a nevét, vagy számokat ír ki (ha jol emlekszem). Mert ha megnézem más messengeréből, még kiírja a nevem, de mintha tiltottam volna és természetesen nem lenet üzenehet küldeni.

2017. máj. 28. 18:12
 1/8 anonim válasza:
Lehet valaki megtudta a jelszavad ,és törölte a profilt ! Nevet kép nélkül , most törlés után is kiadja a facebook. Régen ez nem így volt :-( !
2017. máj. 28. 19:41
 2/8 A kérdező kommentje:
hat ez az h nem igy volt, én töröltem amugy :) Csak az zavar h ott a nevem minden üzenetnél..
2017. máj. 28. 20:00
 3/8 anonim válasza:
Azt írtad "törlődött a facebook fiókom" :-) ! Ott is marad a neved ,mert most ilyen a facebook !!! Sőt nevet se lehet változtatni ! Pedig régebben 2 havonta egyszer lehetett. Már ezt sem lehet !
2017. máj. 28. 20:06
 4/8 A kérdező kommentje:
de lehet, en pl valtoztattam, csak siman a massalhangzokra, jött a rendszerinfó h valtoztassam meg az igazi nevemre vagy addig nem tudok belepni, ezzel a lendülettel töröltem is, 2 hét múlva törlődött, tehat 2 napja :)
2017. máj. 28. 20:27
 5/8 anonim válasza:
Nekem az a csicska rendszer semmit nem enged. Nekem Papp a családnevem Ppp-re akartam átírni ,de nem engedte. Máskor meg "Csak Lazan Siman Somogyiasan" volt a nevem. Ekkora baromságot is engedett régen.
2017. máj. 28. 23:24
 6/8 anonim válasza:
Te esetedben szerintem ott lesz minden üzenetben amiket írtál. Csak a profilképed nem lesz meg. Tehát marad sok minden a törölt profilodból. Mások messengerében sajnos :-( ! Kérdezz rá barátnőknél ,hogy pontosan mit látnak. De ne csak teloról ! Asztali gépről vagy laptopról is ,mert totál más a menüje.
2017. máj. 28. 23:32
 7/8 A kérdező kommentje:
Igazabol minden megmaradt csak a kepem nem, nagy franc ez a facebook...
2017. máj. 29. 04:27
 8/8 anonim válasza:
Elkorcsolsult hulladék lett ..... :-) !
2017. máj. 29. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!